Home » Het roller skate evenement gaat bijna van start en Isaac regelt een krant uit de buitenwereld

Het roller skate evenement gaat bijna van start en Isaac regelt een krant uit de buitenwereld

Vandaag staat het rolschaats evenement op het programma. De loods wordt omgebouwd en de deelnemers zijn dan ook flink bezig met de voorbereidingen. Dit zal later vanmiddag beginnen. Maar eerst is het nog tijd voor een overheerlijke en luxe brunch. Mirthe spreekt de groep toe. Welkom op de roller skate disco day. We gaan straks met zijn allen rolschaatsen, ik hoop dat jullie dan iets fleurigs aantrekken. Nu is het tijd voor wafels mede mogelijk gemaakt door Erik, Babette en Isaac en Jasper. Vanmiddag kan er geoefend worden en vanavond om 20:00 uur begint het evenement. Smakelijk eten!

Isaac neemt daarna nog even het woord, dit is weer een goed momentje voor een inburgering. De meeste mensen beginnen met een krantje als begin van de dag bij het ontbijt. Dus ik dacht het is leuk om een krant hier binnen te halen. Een krant die op 30 augustus 2022 is uitgebracht. Dus we gaan even kleine quiz doen, jullie kunnen gewoon rustig blijven eten. De daily paper van 30 augustus 2022. Jullie krijgen van mij een papiertje. Daarna gaan de deelnemers aan de slag met de quiz  terwijl ze een lekker hapje eten. Na de quiz doet iedereen weer zijn of haar ding. De loods wordt verder voorbereid en het is nu wachten op de komst van de roller skates. Het beloofd een leuke dag te worden!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.1]

Laat een reactie achter