Home » Marciano en Babette bespreken het vertrek van Eunice, het heeft weinig met hun gedaan

Marciano en Babette bespreken het vertrek van Eunice, het heeft weinig met hun gedaan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besloten Marciano en Babette te sporten in kamer 4. Al snel gaat het over het vertrek van Eunice en wat zij daarvan vinden…

Eunice is gewoon weg he zegt Marciano maar ik heb wel hetzelfde gevoel. Ik voel niet dat er iemand weg is. Het heeft weinig met mij gedaan, alles niet. Babette antwoordt weet je wat het is? Ik ging alle mensen af en er zijn heel weinig mensen die voor mij nu nog dynamiek zouden veranderen. Ja of ze er wel of niet zijn het veranderd voor jou niks merkt Marciano op. Nee gaat Babette verder, ik heb het met sommige mensen wel hoor. Marciano denkt dat bij Eunice niemand dat eigenlijk had. Ze hoorde eigenlijk nergens bij, spel technisch heeft het weinig veranderd. Ze deed alles op haar eigen houtje. Het is niemand zijn verlies eigenlijk. Voor wat ze is en wat ze kan is het een waardige finalist. Maar in het betere picture. Ik voel eigenlijk helemaal niks geeft Babette toe.

Ik heb altijd gezegd ik sta in de finale met Sasha en dan is het ook nog een soort van gewaagd aan elkaar. Bern zei ook al tegen mij dat hij het nog wel voor zich ziet dat Marciano en Sasha een cardio opdracht moeten doen. Dan gaat zij het verliezen antwoordt Marciano. Ik denk dat mijn wilskracht groter is. Zelfs iemand die fit is heeft moeite met mij. De twee zijn ook van mening dat Bern niet zo sterk is. Ik doe het vaak beter dan hij en hij is gymleraar merkt Marciano op. Het enigste waarop hij het zou kunnen winnen is conditie. We gaan het zien.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

Laat een reactie achter