Home » Zoë wordt er moe van dat mensen haar negatief noemen

Zoë wordt er moe van dat mensen haar negatief noemen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besloot Zoë een rondje te lopen met Isaac. Zoë lijkt een beetje klaar met het spel te zijn, ze loopt tegen van alles aan…

Ik kan er niet tegen zegt Zoë, sommige dingen zijn gewoon hoe het is. En dat merk je nu echt. Dingen kunnen veranderen maar ik probeer gewoon realistisch te denken. Ben ik nou zo negatief of zijn andere mensen zo optimistisch? In alles het goede maar zien? Het lijkt alsof ik de enigste ben die zo is. Isaac laat weten dat hij er anders instaat. Jij gaat niet veranderen, je gaat je eraan irriteren. Dat is het antwoordt Zoë, we zitten hier nog maar zo kort en mensen gaan denken dat we een soort vriendjes spel spelen. Mensen zijn hier niet gekomen om vriendjes te maken. Absoluut niet antwoordt Isaac, er staat 8 ton oop het spel. Denk je dat mensen zoals jou, Wendy, Moraima, Eunice voor hun lol hun gezin achter laten gaat Zoë verder. Tuurlijk niet. Als er 0 euro had gestaan hadden heel veel mensen hier al niet meer gezeten wat logisch is. Dat heeft iedereen nu zou je denken.

Maar met haar bots ik daar vaak over verteld Zoë, doelend op Babette. Ze blijft maar optimistisch, het is fantastisch en dat ze het gaat missen. Dan denk ik wat? En dan de hele dag hij (Marciano) er achter aan Babette, Babette, Babette. Dat irriteert me dan ook, ik denk dan is het een grap of? Jij kan je heel makkelijk niet laten opfokken. Dat is wat ik zeg antwoordt Isaac, jij moet daar een manier in vinden. Ik kan niet met mensen aan tafel gaan zitten die dan een soort debiel doen zoals Mirthe merkt Zoë. Je zegt dat maar je chillt ook met haar antwoordt Isaac. Je vindt dat maar je chillt wel met haar, dat is een wisseltruc. Ja oke zegt Zoë maar met wie moet ik dan chillen als ik iedereen irritant vindt? Dus je doet het antwoordt Isaac en Zoë laat weten dat haar  geduld op is. Ik word er een beetje moe van. En altijd mensen die zeggen dat ik negatief ben. Of ik ben negatief of ik ben gewoon realistisch dat mijn leven hier buiten mooier is. Wat ik niet zo’n rare opmerking vindt. Isaac denkt dat dat voor iedereen wel is. Mensen die heel realistisch of optimistisch zijn komen er niet goed uit met elkaar.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

Laat een reactie achter