Home » Zoë twijfelt wat ze moet doen en gaat het gesprek met Sasha aan

Zoë twijfelt wat ze moet doen en gaat het gesprek met Sasha aan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Zoë met Isaac gesproken heeft over de ruzie met Babette, besluit Zoë Sasha op te zoeken. Sasha zit in het kantoor. Zoë wil ook aan Sasha haar verhaal kwijt.

Het is f*cking irritant zegt Zoë met een snik als ze met Sasha naar buiten loopt. De twee gaan zitten op een bankje en Sasha vraagt wat er aan de hand is. Zoë zegt dat ze zich er misschien wel op wil laten zetten omdat ze er toch niet meer wil zijn. Ik ben er niet van overtuigd maar het is een idee in mijn hoofd. En daarna legt ze de hele ruzie nog eens uit. Waarvoor ben ik hier eigenlijk nog vraagt Zoë dan. Voor jezelf antwoordt Sasha die haar troost. Dat is het enigste antwoordt Zoë maar als ik hier dan nog de tijd uit moet zitten in zo’n ellende. Ze bleef maar zeggen ik laat mij niet onder druk zetten. Het klinkt een beetje als twee verschillende golflengtes antwoordt Sasha. Voor mij was het niet iets wat kon wachten snikt Zoë. Omdat ik ook niet weet wanneer het komt. Ergens wil ik volhouden en kijken tot hoever ik kan. Maar ergens wil ik ook naar huis. Wat is er mis? Er is niks mis antwoordt Sasha. Je kunt nooit ongelijk hebben over hoe je je voelt. Jij bent goed in woorden dus je kunt je ook goed uitten. Het is gewoon vervelend  zegt Zoë.

Ergens denk ik van ja ik ben nog niet aan de beurt en als het mijn tijd is is het mijn tijd zegt Zoë. Want na Morrie kom ik ook waarschijnlijk. Wat wil je dan doen vraagt Sasha jezelf erop gooien? Dat weet ik niet antwoordt Zoë, als Morrie hem verliest ben ik toch daarna? Misschien wel misschien niet zegt Sasha. Het kan hier altijd heel vreemd lopen. Je kunt ook zeggen ik wacht het spel af. Ik denk dat je best wel mag zeggen dat je het geen leuke opmerking vond. Niet lullig bedoeld, want ik heb je liever hier niet huilend zitten. Het gaat me wel aan het hart als ik je zo zie. Mensen verdrietig zien is niet leuk, we moeten het fijn hebben. Dit is niet de eerste keer en niet de tweede keer. Daar baal ik van. Ik denk dat je “achter” (productie) ook uit moet leggen waarom je je zo voelt. Ik denk dat ik sowieso even ga slapen antwoordt Zoë. Neem gewoon even rustig de tijd zegt Sasha. Ik denk dat het belangrijkste is dat je een manier vindt om het prettig te hebben tot het einde. Een keuze waar jij blij van wordt. Uiteindelijk gaat Zoë zichzelf fatsoeneren voor als ze naar de productie moet om daar een gesprek te hebben.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.3]

Laat een reactie achter