Home » Isaac wil weten wat er over hem gezegd is bij de ruzie van Babette en Zoë

Isaac wil weten wat er over hem gezegd is bij de ruzie van Babette en Zoë

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Zoë en Babette hebben wederom ruzie gehad. Isaac is in deze verhitte ruzie ook genoemd en daar lijkt hij niet blij mee te zijn. Hij besluit er met Zoë over te praten in kamer 4.

Jij hebt er niks mee te maken zegt Zoë. Nou ja ik ben benieuwd antwoordt Isaac. Desnoods haal ik haar (Babette) er ook bij want mijn naam moet van de grid af. Zoë wil het hele verhaal wel vertellen. Dan is het makkelijker. Isaac wil op zijn beurt alleen maar weten waarom ze hem riep. We hadden al een discussie legt Zoë uit. Ik zei hij (Marciano) heeft ook gel*lt. Ik zei tegen haar het is wel heel toevallig dat jij benoemd wat ik met haar besproken heb. Dat was zeg maar het verhaal met Rupert. Ik kom net bij Babette vandaan en heb gezegd dat ik exact wil weten wat Zoë heeft gezegd. Ik weet al genoeg en dit is precies wat ik gisteren bedoelde waarom ik weinig praat met mensen.  Ik gooide Marciano voor de bus benadrukt Zoë. Want Isaac zegt precies wat ik heb meegemaakt. Ik zei dat Marciano gel*lt heeft omdat Isaac fe hele situatie kon bespreken. Toen zei zij dat is bijzonder want Isaac ging naar 4 en toen praatte hij anders.

Het was niet dat ik jou te noemen maar omdat Marciano tegen mij kwam benadrukt Zoë. Het kwam er op neer dat ik zou l*llen over mensen en zij niet. Toen zei ik je bent ook schijnheilig want je stemt op Erik en vervolgens zeggen als Erik ernaar vraagt zeg ik er niks over. Dat is toch hetzelfde? Je moet niet l*llen dat ik schijnheilig ben terwijl mevrouw ook vooraan staat als het ook over eliminatie gaat. Ik wilde gewoon weten wat er gezegd is merkt Isaac op. Ik wil mikn naam nergens horen want als ik kom kom ik hard en feiten. Niet met bullsh*t.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3]

Laat een reactie achter