Home » Bern organiseert een gothic feestje voor jarige Sasha

Bern organiseert een gothic feestje voor jarige Sasha

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het vertrek van Zoë uit een jaar van je leven is het een vrij rustige dag. Babette is nog enige tijd ontdaan van haar vertrek. Ook zou ze Zoë nog gehoord hebben toen ze herenigd werd met haar naasten. Ondertussen wordt het bed van Zoë gedemonteerd en in de sluis gezet. Wat later hebben Marciano en Babette het over mededeelnemer Wendy. Volgens Babette wil Wendy graag naar huis en is dat dan ook de reden dat ze zo snauwerig doet. Vervolgens hebben de twee het al snel over een eliminatie. Zo laat Babette weten dat ze liever tegen 4 (Wendy) speelt dan tegen spy (Sasha). Want ze irriteert zich meer aan Wendy dan Sasha.

In het begin van de avond werden er weer boodschappen geleverd en ook daar ontstaat weer wat onduidelijkheid over. Zo zou Bern gezien hebben dat Rupert een pakje sigaretten weg zou hebben gestopt.  Maar Sasha is ook nog jarig en dat werd afgelopen avond dan ook gevierd. Kamer 4 werd omgebouwd tot kleine huiskamer waar een feestje gevierd kan worden. De banken werden naar boven verhuisd en iedereen probeerde zich aan de dresscode te houden namelijk gothic. Want Bern heeft een gothic feest georganiseerd voor zijn vriendin.

Bern neemt uiteindelijk het woord als iedereen er is om jarige Sasha toe te spreken. Jij mag plaatsnemen op de brandstapel. Sasha gaat op een tafel staan waar wat houtblokken op liggen. Bern neemt weer het woord, lieve Sasha. Je bent inmiddels 30 jaar en haddne we alleen maar mogen durven dromen om hier beiden te zijn. Je staat hier nu op een brandstapel, dat is natuurlijk met een kleine knipoog naar hoe we jou een beetje hebben mogen leren kennen hier. Iemand die, met uitzondering van vandaag graag zwarte kleding draagt. Je eigen slaapkamer is ook helemaal zwart, je hebt een helm met een schedel erop. Je verzameld schedels en je hebt een hele donkere humor die ik kan waarderen. In het kort ben je eigenlijk een klein heksje en daarom gaan we jou een soort van ritueel verbranden. De 29 jarige Sasha gaan we afscheid van nemen je hoort nu tot de 30-ers. Daarna overhandigt Bern een cadeautje. Het is een cadeautje van ons allemaal. En daarna kunnen we genieten van een hapje en een muziekje. En hopelijk de huiskamer sfeer waarin je het thuis ook had  gevierd. Sasha opent het cadeau van Bern. Het is een glazen schedel met daarin persoonlijke briefjes van haar mededeelnemers. Daarna krijgt ze nog felicitaties en gaat het feest beginnen. Het was een gezellige avond!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.4]

Laat een reactie achter