Home » De deelnemers halen het record waterballonnen op zijn kop breken met de oksel

De deelnemers halen het record waterballonnen op zijn kop breken met de oksel

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers moeten elke maand een wereldrecord verbeteren. Vandaag is het tijd voor een nieuw record. Dit keer ondersteboven waterballonnen kapot knijpen onder de oksel.

Het record wordt buiten gedaan bij het klimrek. Eunice is weg en Isaac heeft nu de leiding over de records. Hij krijgt een envelop en leest voor wat erin staat. Beste deelnemers, jullie gaan vandaag weer proberen om een wereldrecord te verbreken. Jullie hebben gekozen voor zoveel mogelijk waterballonnen op zijn kop onder de oksels kapot te maken. Het record staat momenteel op 25 waterballonnen in 1 minuut. Op het moment dat jullie er 26 of meer kapot hebben gemaakt Hebben jullie het record gehaald. Jullie hangen tijdens de recordpoging op zijn kop en mogen hiervoor het klimrek gebruiken. Je mag tijdens het record een t-shirt aanhouden. Tijdens het record mag er een duikbril gebruikt worden om het water uit je ogen te houden. Je mag tijdens dit record maar 1 oksel gebruiken om de waterballonnen kapot te maken. De waterballonnen moet een omvang van tussen de 25.5 en 38 cm hebben. Maak de envelop maar open om te kijken wat jullie winnen als het één van jullie lukt om het record te verbreken. Heel veel succes.

Isaac maakt vervolgens de envelop open en mocht de groep het halen krijgen ze 500 euro partybuget voor een themafeest naar keuze. Daarna is het tijd voor de recordpoging. Isaac denkt dat het de een na laatste poging gaat zijn. Hij somt de volgorde op. Mirthe mag als eerste. In totaal gaan er 8 deelnemers een poging wagen. Mirthe gaat aan de slag en haalt al snel meer dan 26 keer. We hebben een party zegt Mirthe blij. Bij 20 seconden was het al gehaald. Maar de scheidsrechter moet nog uitsluitsel geven. De scheidsrechter laat weten dat de opdracht al gehaald is. Daarna gaan de volgende deelnemers nog, Wendy haalt het record ook. Sasha, Jasper en Rupert ook. De deelnemers kunnen binnenkort genieten van een feestje!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter