Home » De deelnemers gaan op ruimtereis tijdens Bern zijn evenement

De deelnemers gaan op ruimtereis tijdens Bern zijn evenement

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag staat het staat het thema ruimte op het programma. Berend heeft hier een heel evenement voor georganiseerd. Er worden dan ook flink wat voorbereidingen getroffen voor dit evenement.

Babette heeft wel een mening over het hele evenement. Tegen Marciano zegt ze het spijt me echt maar ik heb het idee dat ik op een kinderfeestje zit. Vanwege die sterrenhemel, pannenkoeken met kleuren… Marciano lacht, ja sorry voegt Babette eraan toe. Ja antwoordt Marciano,  ik hoor je. Ik vind het echt, als je begrijpt wat ik bedoel gaat Babette verder. Mh Mh zegt Marciano.  Uiteindelijk is het tijd voor het evenement. Bern bedankt iedereen die wat hebben geknutseld en het helpen. Ik heb zo leuks voor jullie maar Isaac wilde ook wat over de challenges kwijt.

Isaac laat weten dat hij verschillende mailtjes gestuurd heeft en vandaag antwoord gekregen heeft tot de challenges die we kunnen doen. De spruitjes, 31 stuks in 1 minuut. Wij moeten er 32 eten in 1 minuut. Je moet met een prikker prikken en met een hand naar de mond gedaan worden. Bullseye gooien, het record staat op 7.01 meter. Dus wij moeten minimaal 7.02. De recordhouder heeft 30 pijlen hiervoor gebruikt. Wij moeten binnen 29 pijlen doen in 3.12 minuten gedaan. Wij moeten dus onder die tijd gooien. De hete peper eten moet helemaal opgegeten worden. Dit moet met 2 mensen gedaan worden. Daarna moeten de 2 mensen hun lippen tegen elkaar doen en het zo lang mogelijk volhouden. Dit moet 15 minuten volgehouden worden. Op 1 been staan, is niet mogelijk en is eerder gecommuniceerd. Isaac denkt dat ze voor spruiten, pepers of bullseye kunnen gaan.

Bern neemt daarna weer het woord, we gaan zo dadelijk naar kamer 4. Je hebt daar wel wat voor nodig. Je moet een matras en kussen meenemen en op de grond neerleggen. De deelnemers gaan aan de slag en Bern laat weten dat er dadelijk naar boven gekeken moet worden. Ik heb een lange tijd iets geprobeerd iets voor te bereiden. Ik wil jullie meenemen op een heelal expeditie. Op het plafond krijg je wat te zien. Daarna zet Bern een robot stem aan en verteld allerlei informatie over het heelal. De lampen zijn uit en op het plafond is een sterrenhemel te zien. Bern doet alsof ze een reis door de ruimte doormaken. Enige tijd later zit de ruimtereis erop. Wat zou Bern nog meer in petto hebben voor de groep?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Laat een reactie achter