Home » Social media ontploft door gedragingen van Marciano

Social media ontploft door gedragingen van Marciano

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Marciano en Babette een discussie toen ze op bed lagen. Waar de discussie over ging is niet helemaal duidelijk. Maar de gedragingen zijn bij de kijkers wel opgevallen.

Ik weet dat je alles wilt zegt Babette. Het gaat toch niet over… Shht Shht Shht zegt Marciano. Babette praat door en dat lijkt Marciano niet te pikken. Hij duwt  haar mond dicht en drukt haar tegen het bed aan. Als ik niet wil praten, dan wordt er niet gesproken. Heb je dat gehoord? zegt hij geïrriteerd. De beelden zijn hieronder zelf te bekijken. En menig livestream kijker gaat erover los. Met name over Marciano. Ook Tim Hofman presentator van het programma boos vindt daar ook wat van… Hij is onder andere benieuwd wat Talpa ermee gaat doen. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 3.3]

Laat een reactie achter