Home » De deelnemers krijgen een lange opdracht: een marathon lopen

De deelnemers krijgen een lange opdracht: een marathon lopen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn nog aan het wakker worden als de zoemer gaat. Iedereen gaat naar de slaapkamers en wacht daar af op wat er komen gaat. Na een half uur mag iedereen weer naar de loods en verteld de stem wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, deze opdracht vergt een voorbereiding en een lange adem.  Jullie gaan deze opdracht dan ook niet vandaag maar morgen uitvoeren begint de stem.  Lukt het jullie om op een loopband van 42 km en 1.95 af te leggen in een tijdslimiet van 6 uur? De tijd is gelijk aan de limiet die geld van de Amsterdam marathon. Er zijn twee loopbanden en jullie mogen zelf bepalen welke 2 deelnemers deze uitdaging morgen aangaan. Jullie mogen tussentijds van de loopband afstappen maar dat mag pas als de band gepauzeerd is.  Elke deelnemer die het lukt om deze marathonafstand af te leggen binnen de tijd verdiend €250,00 voor de huishoudpot. Zo dadelijk worden de loopbanden gebracht en krijgen jullie van de scheidsrechter een voedingspakket om  voor te bereiden voor de opdracht.  Morgenochtend om 10 uur start de opdracht.

Vervolgens hebben de deelnemers overleg. Al snel geven de meeste deelnemers aan dat het hen niet gaat lukken. Uiteindelijk wordt er besloten dat Isaac en Jasper deze opdracht gaan doen. Al benadrukt Isaac dat het wel een flinke opgave is. Gaat het de twee lukken om de opdracht te halen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 3.7]

Laat een reactie achter