Home » De nieuwe managersverkiezing start maar dit keer is er geen vrijstelling

De nieuwe managersverkiezing start maar dit keer is er geen vrijstelling

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers moeten zich weer verzamelen voor het speelscherm. De stem begint haar verhaal als alle deelnemers bij elkaar zijn.

Er komt weer een manager verkiezing aan. Aspirant managere kunnen zich aanmelden bij de huidige manager en moeten vijf deelnemers achter zich hebben staan. Ook moeten ze een kreet aanleveren voor op de verkiezingsposter. Meld niemand zich aan dan zullen de ex managers een nieuwe manager kiezen.  Er is echter een verschil zegt de stem nog. De manager zal deze maand niet vrijgesteld zijn van eliminatie. En  mocht de manager geëlimineerd worden vinden er direct nieuwe verkiezingen plaats. De deelnemers die nog geen manager zijn geweest zijn dan verkiesbaar. De oude managers moeten stemmen wie dan de nieuwe manager wordt. Het is nu even afwachten wie zich als nieuwe manager gaat aanmelden….

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.2]

Laat een reactie achter