Home » Alle deelnemers mogen 20 familieleden of vrienden uitnodigen die aanwezig mogen zijn tijdens de finale

Alle deelnemers mogen 20 familieleden of vrienden uitnodigen die aanwezig mogen zijn tijdens de finale

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de speeches voor de managersverkiezing krijgt Imadiddin een brief. Hij roept de groep bij elkaar en zodra iedereen in de loods staat leest hij deze voor.

Beste deelnemers begint Imadiddin, de gigantische prijzenpot van bijna 8,5 ton is binnen handbereik. Jullie zitten in de laatste maand van een jaar van je leven. Er is op dit moment nog een kans van 1 op de 12 dat jij met dat enorme bedrag naar huis gaat. Nu de finale in zicht is kunnen jullie waarschijnlijk al dromen van het moment dat je je familieleden en vrienden in de armen kunt sluiten. En dat is sneller dan je denkt. Want de familie en vrienden van de finalisten mogen tijdens de finale aanwezig zijn. Elke deelnemer moet daarom vandaag een lijst van maximaal 20 familieleden en vrienden aanleveren die jullie als grootste steun bij jou wil hebben als je zelf in de finale staat. Wij ontvangen deze lijst graag vanavond voor 20:00 uur via de manager. Wij kunnen uiteraard niet garanderen dat iedereen die op de lijst staat ook aanwezig is. Daarnaast moet iedereen 13 jaar of ouder zijn. Met uitzondering van eigen kinderen. Heel veel succes!

De groep reageert heel enthousiast. Babette noemt het erg dik. Volgens Mirthe kun je dan niet meer focussen. Sasha vindt het geschreeuw wat overdreven. Rupert en Imadiddin vinden het wel een groot aantal. Verder wordt er volop gespeculeerd en gesproken wie ze uit willen nodigen in de finale van een jaar van je leven. Het beloofd een spannende tijd te worden!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.2]

Laat een reactie achter