Home » De deelnemers krijgen een springkussen en doen een “laatste avondmaal”

De deelnemers krijgen een springkussen en doen een “laatste avondmaal”

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren kwam er een bericht voor de manager binnen. Imadiddin gaat snel naar kantoor om te kijken wat er is.

Er wordt duidelijk dat er iets buiten de poort staat, als ze gaan kijken zien ze iets wat opgeblazen moet worden. De deelnemers kunnen lezen dat er snel naar de bel op staat er is ook een brief bij die Imadiddin voorleest: Beste deelnemers, jullie kunnen glijdend de laatste maand in.  De baan mag alleen buiten gebruikt worden en moet vanavond voor 19.00 weer achter de poort gelegd worden. Veel plezier.  En met die boodschap moeten de deelnemers het mee doen.

De deelnemers hebben veel plezier van het springkussen en uiteindelijk is het tijd voor “het laatste avondmaal” de groep heeft lekker eten en tijdens het eten worden er spelletjes gedaan. Zo ligt er onder elk bord een vraag. Zoals wat laat je achter in de loods en wat neem je mee naar de buitenwereld. Inmiddels is een nieuwe dag alweer aangebroken. Wat gaat vandaag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.5]

Laat een reactie achter