Home » De deelnemers oefenen een record en eten Habanero’s

De deelnemers oefenen een record en eten Habanero’s

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers geoefend voor het verbreken van een nieuw record. Dit keer stond het eten van een zeer hete peper op het programma. De bedoeling is om Habanero’s te eten. Vervolgens de lippen op elkaar te doen en bij een andere deelnemer de lippen op elkaar te drukken. Voor nu besluiten ze alleen te eten. Erik bijt het spits af en het lijkt hem te lukken. Maar velen durven niet meer. Bern besluit een poging te wagen. Met veel kokhals geluiden probeert hij een peper naar binnen te krijgen. Tot grote ergernis van Sasha. Bern besluit ermee te stoppen dit was geen succes merkt hij op. Babette is de volgende, het lukt haar wel om een Habanero weg te krijgen. Maar wordt er net als Erik ook stil van. Uiteindelijk hebben ze nog een zak Habanero’s over… Mogelijk gaan ze later nog eens oefenen.

Na het oefenen is het tijd voor een filosofisch gesprek onder leiding van Erik. Dit keer is Babette te gast. Er wordt onder andere gesproken over het autistisch spectrum stoornis. De rest van de avond is rustig verlopen en inmiddels is er weer een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Deze begint ook zeer rustig. Wat gaar er vandaag allemaal gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.1]

Laat een reactie achter