Home » De deelnemers hebben een luie zondag in een jaar van je leven

De deelnemers hebben een luie zondag in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd er een spel gespeeld met de groep. Ze speelde triviant. De groep zat gezellig bij elkaar onder de overkapping waar altijd gerookt wordt. Ook heeft Isaac voor een lekkere snack gezorgd. De groep heeft een gezellige avond gehad. Na het spel spelen Erik, Mirthe en Wendy nog een potje driebanden op de biljarttafel en daarna ligt iedereen op een oor.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Erik is als eerste wakker en gaat in een lege loods lekker sporten. De rest wordt langzaam aan wakker, iedereen staat op zijn gemak op. Het is een typische regenachtige zondag. Er wordt wat pingpong gespeeld, gewandeld, gesport, gekletst en een boekje gelezen. Verder wordt er wat schoongemaakt en hebben de deelnemers echt een luie zondag. Kortom er gebeurd niet veel bijzonders. Wellicht gaat vandaag de zoemer nog af?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4]

Laat een reactie achter