Home » Isaac maakt een dramatische fout tijdens een verdienopdracht

Isaac maakt een dramatische fout tijdens een verdienopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De ochtend in een jaar van je leven start rustig maar dan rond 11:15 gaat het alarm af. De deelnemers gaan naar de slaapkamers en moeten daar enige tijd wachten voordat ze de loods weer in mogen. Er liggen stippen klaar en de stem verteld wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, wat zou jij doen als je eind deze maand die gigantische prijzenpot wint? En veel van je dromen waar kunt maken. Daar gaan we vandaag achter komen. Jullie moeten om beurten de volgende zin afmaken: “ik win een jaar van je leven en ik koop”. Dan noem je iets tastbaars wat je eindelijk kunt kopen en altijd al hebt willen hebben of altijd al hebt willen doen. Jullie blijven deze zin om en om inclusief jullie dromen in juiste volgorde herhalen en voegen er telkens iets nieuws aan toe. Op het moment dat een van de deelnemers de verkeerde volgorde noemt, iets dubbel noemt of iets vergeet dan is de opdracht afgelopen. Alles wat in de laatste goede beurt genoemd is levert 10 euro op voor de huishoudpot. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes.

De scheidsrechter legt alles nog eens uit. Manager Sasha bepaald de volgorde en de groep spreekt af om simpele woorden te gebruiken. Iedereen gaat klaarstaan en Sasha begint. Ze zegt ik win een jaar van je leven en ik koop een boerderij. Isaac is de volgende, hij zegt ik win een jaar van je leven en koop een sportschool. Isaac had eerst boerderij moeten zeggen en daarna sportschool. Het is dus fout. De groep stelt voor opnieuw te beginnen maar dat mag van de scheidsrechter niet. Sorry guys zegt Isaac en de rest laat weten dat het kan gebeuren. Balen noemt Erik het. De stem laat weten wat er verdiend is en dat is 10 euro. Isaac vindt het ongekend. Ik keek Sas nog aan en ik denk f*ck! F*cking stupid zegt Isaac nog in zichzelf. Een foutje zit in een klein hoekje merkt Marciano nog op. De groep heeft dus amper geld verdiend en er is al niet al te veel eten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4.5]

Laat een reactie achter