Home » Promofilmpje Een Jaar Van Je Leven

Promofilmpje Een Jaar Van Je Leven

Een Jaar Van Je Leven is dit najaar te zien op SBS6. Het wordt een realityshow vergelijkbaar als Big Brother en Utopia. Of het daadwerkelijk 24/7 te volgens is via livestreams is vooralsnog niet bekendgemaakt. Het lijkt er wel sterk op maar het is dus nog niet officieel bevestigd. We verwachten de komende tijd steeds meer details die we uiteraard delen via deze website. Inmiddels is er wel een promotiefilmpje op tv verschenen en deze kun je hier ook eens bekijken. Je ziet de loods en enkele basisvoorzieningen die we kunnen verwachten. Het aanmeldproces is gestart en aanmelden voor het programma kan nog altijd. Er zijn immers 40 bewoners nodig voor het programma. De deelnemers zijn één jaar van de buitenwereld afgesloten en strijden voor één miljoen euro. Wat zijn jullie bevindingen over Een Jaar Van Je Leven?

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

2 Reacties

gm 18 juni 2022 - 17:46

lijk me me leuk

Beantwoord
Herman 4 juli 2022 - 13:16

Lijkt me leuk,hoop een goede opvolger van big brother ga het zeker volgen.

Beantwoord

Laat een reactie achter