Home » Quincy rondt de eliminatieopdracht succesvol af en mag een andere deelnemer naar huis sturen

Quincy rondt de eliminatieopdracht succesvol af en mag een andere deelnemer naar huis sturen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Quincy moet een eliminatieopdracht uitvoeren. Hij heeft 2 uur de tijd gehad om voornamen, woonplaatsen en leeftijden van al zijn medebewoners uit zijn hoofd te leren. Quincy moet straks deze gegevens op kunnen noemen uit zijn hoofd. Hij mag 6 fouten maken, antwoordt hij 24 opdrachten goed? Dan mag hij blijven in een jaar van je leven en een andere deelnemer uitkiezen die weg moet. Maakt Quincy meer dan 6 fouten dan moet hijzelf een jaar van je leven verlaten.

Quincy roept 40 minuten voor de opdracht al zijn medebewoners bij elkaar, hij gaat iedereen af. Hij maakt maar 2 fouten. Een aantal deelnemers vinden het erg knap. Johan en Bert zien de bui al een beetje hangen, de twee zijn bang dat zij gekozen worden. Maar een enkeling staat ook niet te kijken van een verrassende keuze die niemand verwacht.

Uiteindelijk zit de twee uur erop, tijd voor de opdracht. Beste Quincy je oefentijd zit erop, je mag op op de stip gaan staan voor het stemscherm. De overige deelnemers houden de bordjes vast met het nummer aan de voorkant. Je trekt een nummer, je krijgt dan 30 seconden de tijd om voornaam, woonplaats en leeftijd te noemen. Je mag 1 keer antwoord geven. Quincy pakt het eerste nummer, dat is 39. Dit heeft Quincy goed beantwoord. Daarna volgen de andere ballen en deze weet hij allemaal goed te beantwoorden. Je hebt de opdracht gehaald, je mag blijven en iemand naar huis sturen. Ik hoor over één uur graag wie je naar huis stuurt. Quincy krijgt knuffels van zijn medebewoners en hij is erg opgelucht.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Trudy 5 september 2022 - 16:07

Waarom krijgen we dat niet te zien op de live
Geluid loopt ook al achter op de stemmen

Beantwoord

Laat een reactie achter