Home » Quincy stuurt deelnemer Johan naar huis en Wesley vraagt zijn 24 uur aan

Quincy stuurt deelnemer Johan naar huis en Wesley vraagt zijn 24 uur aan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Quincy heeft de eliminatieopdracht succesvol afgerond, dit betekent dat hij mag blijven in een jaar van je leven maar wel dat hij een andere deelnemer weg moet sturen. Hier kreeg hij 1 uur de tijd voor. Tijd om zijn keuze bekend te maken.

Vijf minuten voor Quincy zijn keuze bekendmaakt neemt hij Martin even apart en zegt dat Wesley gezegd zou hebben dat hij hem naar huis moet sturen. Maar volgens het reglement mag dat niet. De stem laat weten dat het tijd is om zijn keuze bekend te maken. Dit moet hij doen op het podium waar het stemscherm staat. Ik ga niet te lang lopen te lullen als rotterdammer begint hij. Ik ga Johan wegsturen. De stem laat weten dat het avontuur van Johan erop zit en één uur de tijd heeft om zijn spullen te pakken en afscheid te nemen. Johan wil iedereen bedanken, heeft genoten. Ik had niet verwacht dat een grote groep menen zo goed op elkaar aan zou sluiten. Ik wens jullie succes en moge de beste winnen! Er volgt een applaus en Johan krijgt knuffels. Johan laat verder nog weten dat hij het al verwacht had. Daarna gaat hij richting de slaapkamer om zijn spullen te pakken. De tijd is nog lang niet verstreken maar Johan wil gaan. Hou het eerlijk, jullie komen er allemaal wel uit. Wees lief voor elkaar en ben eerlijk in elkaars gezicht. Ik ben mijzelf geweest, eerlijk en direct. Doe dat met elkaar, dat is wat ik mee wil geven. Het is een ervaring die ik nooit had willen missen. Ik ga met opgeheven hoofd weg, het is een spel. Maak er een gezellige tijd van! Daarna loopt hij door de poort het terrein af. Johan zijn avontuur zit er definitief op.

Na het vertrek zien we Wesley bij Martin zitten op kantoor. Wesley heeft zijn 24 uur aangevraagd. Volgens sommigen zit hij niet lekker in zijn vel. Als Wesley en Martin dit bespreken volgt er een stream onderbreking. Martin geeft dit per mail door aan de regie. Wesley vertelt dat hij zijn dagelijkse dingen mist maar ook zijn vriendin. Hier kan hij moeilijk tot zichzelf komen. Morgen wil Wesley het aan de groep vertellen. Ik heb nu al besloten voor mijzelf, ik ga gewoon. Martin knuffelt hem en de twee gaan weer naar beneden.

Wesley vraagt zijn 24 uur aan

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4]

Laat een reactie achter