Home » Heeft Ruben last van afkickverschijnselen? De deelnemers doen een spelletjes middag

Heeft Ruben last van afkickverschijnselen? De deelnemers doen een spelletjes middag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ruben ligt nog altijd in bed, hij is ziek. Kim gaat regelmatig bij hem kijken, als Martin erbij komt staan laat Kim weten dat hij nu ook koorts heeft. Martin benadrukt dat “ze” hem niet laten liggen creperen. Andere deelnemers spreken er ook over, volgens sommigen zou Ruben het liefst naar de SEH willen. En Madeleine denkt er zeker van te zijn dat Ruben  afkickverschijnselen heeft. Ruben blowde buiten een jaar van je leven namelijk regelmatig. En die afkickverschijnselen daarvan kunnen volgens Madeleine lang aanhouden.

Dan is het tijd voor spelletjes middag onder leiding van Bern, Kim en Wesley. De deelnemers doen verschillende spelletjes. De spelletjes hebben als doel om alle deelnemers meer bij elkaar te brengen. De groep wordt door elkaar gegooid, Kim D, Esther, Jan-Willem en Jerrold zijn teamcaptains. Imadiddin doet niet mee, hij heeft een voetblessure. Zo is er een bank oversteek spel, memory estafette, iemand moet bij de ander op de rug klimmen en een rondje maken zonder te vallen, een mat verplaatsen met hierop 5 personen terwijl ze springen, en een voorwerpen spel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter