Home » De irritaties rondom deelnemer Bert lopen hoog op

De irritaties rondom deelnemer Bert lopen hoog op

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn nog altijd bezig met de 24 uur lang durende ballonnen opdracht. Iedereen lijkt zijn manier van spelen wel gevonden te hebben. Wel zijn er wat irritaties met name over jarige Bert. Dit omdat Bert dit spel liever niet zou willen spelen en er niet goed in is. Isaac en Jasper hebben liever niet dat hij de ballon aanraakt (later doet Bert toch goed mee). Kim en Madeleine praten nog even verder over Bert, hij heeft allerlei theorieën over de ballonnen opdracht. Volgens hem kun je het ook gewoon uit de pot pakken. Kim is maar uit zijn buurt gegaan, ik word moe van hem legt ze uit. Madeleine kan zich hier helemaal in vinden, hij vist steeds bij mij of ik geld uit de pot zou willen pakken. We gaan dit gewoon halen, klaar. Ook zou Bert geprobeerd hebben om haar om te praten om op Quincy te stemmen. Daar ben ik toen wel boos over geworden. Mexx komt bij de dames staan en laat met een zucht weten dat hij een zaadje geplant heeft doelend over geld uit de pot halen. Ik zei je kunt het wel planten maar er komt geen water bij hoor. Ik word zo moe van die man! De irritaties lijken rondom Bert lijken op te lopen, is hij de volgende deelnemer die in de gevarenzone zit tijdens een eliminatieopdracht?

Madeleine lijkt nog meer irritaties te hebben, ze vind het niet fijn dat Martin haar klunzig en dromerig genoemd heeft. Ze neemt het even apart. Meen je dat echt? Nee joh antwoordt Martin. Dromerig vindt hij haar wel, dat is niks negatiefs. Dat is mijn observatie van jou. De twee geven elkaar een knuffel. Uiteindelijk denkt Martin dat hij een ander woord voor moet verzinnen. Het is vaak dat je iets vraagt wat net daarvoor al uitgelegd is. Ik was gewoon nieuwsgierig besluit Madeleine, ik herken me daarin niet namelijk.

Babette en Kim bespreken mededeelnemer Gerry. De twee vinden haar maar een apart type. Volgens Kim zit er iets niet goed in haar hoofd. Babette heeft op beurt het gevoel altijd de battle met haar aan moet gaan. Gerry zou zich soms in serieuze gesprekken mengen en bepaalde opmerkingen maken. Verder bespreken de twee dat ze denken dat er nog wel enkele deelnemers vrijwillig een jaar van je leven verlaten. Ze denken dat Quincy en Zoë daaronder vallen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 0 Average: 0]

Laat een reactie achter