Home » Nadir blijft voorlopig nog in een jaar van je leven en de deelnemers hebben een bonte avond

Nadir blijft voorlopig nog in een jaar van je leven en de deelnemers hebben een bonte avond

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers een bonte avond in een jaar van je leven gehouden. Verschillende deelnemers droegen een leuk stukje voor. Zo hield Gert-Jan bepaalde voorwerpen met zijn kin omhoog, deed Nadir wat met een bal en maakte Jan-Willem muziek. In totaal waren er 6 acts.Het was een gezellige, korte bonte avond.

Nadir liet eerder weten dat hij zijn 24 uur aan wilde vragen. Maar daar lijkt verandering in gekomen, na de bonte avond heeft hij besloten toch nog voorlopig in een jaar van je leven te blijven. Ik voel me nu toch nog wat beter en ik ga kijken hoe ik mij de rest van de week voel legt hij uit. Tegen Bert laat hij het ook weten, ik wil geen overhaaste beslissing maken. Denk er gewoon rustig over na antwoordt Bert. Nadir denkt dat het erbij hoort, ik was geschrokken van mijzelf. Isaac is blij om te horen, kijk het even aan voegt hij eraan toe. Maar maak er geen lijdensweg van benadrukt hij. Mijn 24 uur is nog niet ingediend gaat Nadir verder maar misschien was het een opwelling, ik kijk het nog even aan. Erik geeft Nadir als tip om het te relativeren. Ik ga goed slapen zo reageert Nadir en dan kan het morgen alsnog. Ga goed met je energie antwoordt Erik. Je sport intensief en dat kan mogelijk een trigger zijn. Net zoals het weinige eten. Uiteindelijk gaat iedereen naar bed en doet Bert een ontsnappingspoging uit een jaar van je leven, je leest hier alle details. Nadir laat deze morgen ook nog weten aan Martin dat hij voorlopig even blijft…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter