Home » Zoë zou wel manager van de maand in een jaar van je leven willen worden

Zoë zou wel manager van de maand in een jaar van je leven willen worden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Elke maand is er een andere manager in een jaar van je leven. Deze wordt gekozen door de groep. Deze maand is dat Martin en volgende maand moet er dus iemand anders. Verschillende deelnemers denken erover na om deze taak te doen. Erik en Zoë hebben hier kort een gesprek over vlak voor de vergadering over de persoonlijke boodschappen.

Erik laat weten dat hij sommige mensen moeilijk kan lezen, waaronder Zoë. Ik heb echt gezichtsuitdrukkingen nodig, dat heeft misschien te maken met mijn autisme. Als ik met jou een band probeer aan te gaan en ik kan je niet lezen is dat voor mij moeilijk. Zoë laat weten dat dat misschien wel komt omdat ze heel veel nadenkt, over mijn positie. Erik antwoordt dat hij dat ook doet, ik lig soms nachten wakker. Vannacht omdat ik een gesprek heb gehoord dat jij je buitengesloten voelt. En ik denk dan hoe zou ik dat kunnen verbeteren? Dus toen kwam ik op het idee, we kunnen jou in de slaapkamer kamer vertegenwoordiger maken. Dat kun jij, die verantwoordelijkheid kun je aan. Zoë zit dat wel zitten, misschien moet ik wel manager van de maand worden lacht ze. Dat zou volgens Erik wel een stunt zijn, kunnen ze je niet wegsturen. Ik heb Janet al beloofd om haar bij te staan als ze zich kandidaat stelt dus ik kan je niet steunen. Dat snap ik antwoordt Zoë, maar zou ik genoeg stemmen krijgen? Erik zegt dat als mensen haar weg willen hebben niet, maar heb jij 5 mensen hebt die je steunt kun je je kandidaat stellen. En als jij je kandidaat stelt kom je wel sterker over. Tuurlijk reageert Zoë, dan laat je zien ik ben niet bang. Jeffrey heeft gezegd dat het wel iets voor mij zou zijn. Erik laat weten dat hij haar daar nog niet genoeg voor kent maar waarom niet? Ik ga er eens over nadenken gaat Zoë verder, het is wel een goede. Maar al die boodschappen sh*t en geld en zo. Volgens Erik komt er best wel wat bij kijken, ik wil het niet uit je hoofd praten maar besef je dat wel als je gekozen wordt. Janet denkt erover en Berend ook. Maar Berend heeft zoiets van het kan ook nog een maand wachten voegt hij eraan toe. De 5e is die verkiezing, dus de 26e moet je je wel kandidaat stellen. Dan komt er een poster met je campagnepunten. Who knows zegt Zoë en Erik zegt dat ze dit ook prima met de coach kan overleggen. Vandaag hebben de deelnemers een gesprek ermee. Erik hoopt dat ze er doorkomt, dat je dan toch het gevoel krijg dat je gewaardeerd wordt. Zoë antwoordt dat dat het gewoon is, dit is geen Zoe zoals ik mezelf ken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.5]

Laat een reactie achter