Home » Zoë doet een poging om de onenigheid met Wendy uit te praten

Zoë doet een poging om de onenigheid met Wendy uit te praten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn druk bezig met een stellage die ze moeten bouwen voor een spel die volgende week op het programma staat. Wendy staat hiervan een deel te schilderen. Zoë besluit het gesprek aan te gaan, na alle commotie eerder vandaag.

Hai vriendin begint Zoë, zou je zo met mij mee willen komen naar de kamer. Nee antwoordt Wendy, ik ben nu effe aan het verven. Waarom? Je mag het hier ook wel zeggen hoor, als je wilt. Zoë antwoordt dat het niet heel spannend is. Gewoon dat je je niet rot moet voelen, het is gewoon gebeurd. Ik voel me ook niet rot reageert Wendy. We hebben ook niet getongd zoals je normaal tongt. Ohh maar dat zeg ik niet antwoordt Zoë. Nee gaat Wendy verder maar zo wordt er wel over geroddeld. En dat vind ik wel een dingetje. Het is voor de grap gebeurd. Daar heb ik geen uitspraken over gedaan zegt Zoë. Maar zo is de roddel wel gekomen naar mij vertelt Wendy. En daar ben ik het meest verdrietig over eigenlijk. Omdat er dan thuis wordt gezegd dit en dat er wordt getongd snap je? Er wordt zelfs gezegd dat ik met Babette heb lopen tongen. Daar heb ik niets over gezegd antwoordt Zoë en daar heb ik ook niets over gezegd. Dat klopt zegt Wendy maar je weet niet hoe het thuis wordt overgebracht. Ik heb het ook hartstikke leuk gehad maar dat doe ik ook als ik nuchter ben. En ik was inderdaad boos vanmorgen maar dat kwam omdat er in de kamer werd gezegd je krijgt een gele kaart. Ze hadden het daar ook al aan tafel over zegt Zoë. Maar daar heb ik niet op gereageerd want dat is niet aan mij. Je weet ook dat mensen het leuk vinden om even extra… Dat snap ik zegt Wendy maar dat hebben we zo niet gedaan dus toen werd ik echt woest. Ik was gewoon boos zegt Zoë omdat hij (Nadir) ook in de keuken naar mij kwam van zij tongt echt goed en ze is echt geil. Dat was een grapje reageert Wendy. Ik kwam alleen maar naar je toe om te zeggen dat ik geen stress heb zegt Zoë op haar beurt. Ik wist ook neit dat je had gezegd dat ik als een moeder voor je ben. Dat wil ik ook helemaal niet zijn. Ik vind het lief dat je naar me toe komt, ik wil ook geen ruzie maar ik vind wel dat als er roddels de wereld ingebracht worden het goed gedaan moet worden. En niet zo, niet op deze manier. Ik heb alleen gezegd dat ik het jammer vond reageert Zoë. Vorige week zocht ik steun bij jou en dan nu… Maar ik heb niet getongd zegt Wendy met emotie. Ik heb voor de gein dingen gedaan. Maar ik zie dat anders antwoordt Zoë en Wendy vind het raar dat er dan toch dingen worden gezegd die ze niet gedaan heeft. Je zegt net dat je het niet hebt gedaan en nu zeg je dat je het anders ziet. Dat vind ik niet eerlijk Zoë. Heel de loods had het erover en niet alleen ik als persoon aldus Zoë. Wendy wordt nog wat emotioneler en Zoë vertelt dat roddels snel gaan. Ik lag net in bed met buikpijn en er wordt al gezegd dat ik naar huis ga. Het gaat Wendy dat er dingen gezegd worden die niet waar zijn. Uiteindelijk besluit ze Zoë een knuffel te geven. Trek het je niet aan zegt Zoë en Wendy adviseert haar eens goed te praten met Nadir.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

2 Reacties

Roos 16 september 2022 - 19:46

Ja hoor elke keer als Videoland aan zet is er weer een onderbreking.Excuus voor het ongemak.Dat is nog eens leuk kijken

Beantwoord
Luus 16 september 2022 - 22:13

Ik vind het een leuk programma,maar de deelnemers moeten zich meer uiten over hun meningen.
Goed communiceren…?

Beantwoord

Laat een reactie achter