Home » Kim en Wanda zijn helemaal klaar met Wendy

Kim en Wanda zijn helemaal klaar met Wendy

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De stellage voor de groepsopdracht is ver af, door een aantal deelnemers wordt er hard aan gewerkt. Verder wordt er gesport, in de hottub gezeten en maken Wanda en Kim de boel wat schoon volgens hen wordt er slecht schoongemaakt. Wanda spreekt Martin de manager van de maand erop aan. Ze denkt dat het handig is als er een planning komt wie wat gaat doen aan schoonmaaktaken. Daarna gaan Wanda en Kim alvast koken. Al snel bespreken de twee een aantal mededeelnemers. Zo zouden de mannen helemaal gestoord worden van Erik en Jan-Willem. Dat snap ik ook wel zegt Kim. Ze zijn ook zo druk met hun werk. We houden het netjes reageert Wanda, met hun werk inderdaad.

Daarna komt Mexx even, Kim vertelt dat ze boos is op Marciano. Hij had gisteren rot opmerking gemaakt legt ze uit. Mexx laat weten dat ze het al doorhad. Ik zie jouw hoofd als ik Marciano zeg. En dat je denkt hou je bek. Eerst spreken we uit dat we elkaar echt wel leuk vinden gaat Kim verder, dat we onze connectie niet helemaal snappen maar dat het echt is. En gisteren ging het over die kaartjes van Rupert en ik zeg zo voor de grap er komt een jonge blonde dame op je pad. Hij moest lachen en toe zei hij wil je dat? Zou grappig zijn. Toen reageerde hij wat onverschillig. Volgens Mexx wil hij niet dat andere denken dat ze een stelletje zijn. En dat ze moeten praten, maar dat wil hij volgens Kim niet.

Als Mexx weer weg is hebben Kim en Wanda het kort over Wendy. De twee zijn helemaal klaar met haar. Volgens de twee houdt ze zich afzijdig en doet niet veel na het voorval van gisteren. Ga dan gewoon weg zegt Wanda. Ze zit gewoon te wachten tot ze weer uit haar slof kan schieten. Verder is het haardhout geleverd zodat de deelnemers er in de winter niet koud bij hoeven te zitten. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 4]

Laat een reactie achter