Home » De livestream storing is voorbij, Kim vind Wendy gestoord en voelt een ruzie aankomen

De livestream storing is voorbij, Kim vind Wendy gestoord en voelt een ruzie aankomen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De urenlange storing is na enkele weer voorbij, de een jaar van je leven livestreams werken weer. Rond 15:30 uur is er eindelijk weer beeld. De afloop van de puzzelopdracht was dus niet te volgen. Maar de sfeer oogt niet zo gezellig… De deelnemers ogen vermoeid en wat chagrijnig na weinig slaap. De prijzenpot is onveranderd en of er geld in de huishoudpot bij is gekomen lijkt er niet op.

Eunice doet met een aantal medebewoners yoga. Mexx en Mirthe praten over het spel. En de 42.000 puzzelstukjes zijn verdwenen. In de keuken wordt duidelijk dat de deelnemers ook geen water hadden maar dat is er inmiddels weer. Irritaties zijn er ook nog voldoende, zo is Kim helemaal klaar met Wendy. Ze voelt zelfs een ruzie aankomen. Ze werkt me op mijn zenuwen zegt ze in de keuken. Ze moet echt haar f*cking bek houden briest ze. Ze komt meteen al met een grote smoel. Ze is gestoord dat is gewoon zo. En ik word helemaal gestoord door haar. Volgens Wendy moet ze zich niet laten kennen. Niemand vindt haar nog leuk. Ze zoekt met iedereen nu confrontatie voegt ze eraan toe. Mijn stem gaat naar haar als het aan mij ligt. Kim lijkt het er ook mee eens te zijn. Als ik iemand de poort over kan gooien dan had ik het zo gedaan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter