Home » Mexx gaat het gesprek aan met Kim en Wanda over tactische plannen

Mexx gaat het gesprek aan met Kim en Wanda over tactische plannen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mexx heeft gehoord dat ze een aantal weken geleden een doelwit was. Ze besprak dit al uitgebreid met Leila en uiteindelijk besluit ze het gesprek hierover aan te gaan met Kim en Wanda.

Kim benadrukt dat het was om haar te redden. Ik vind het gewoon k*t reageert Mexx, dat ik dan denk van… Blijkbaar heeft Marciano ook tegen mij gezegd dat ik rustig moest blijven. Blijkbaar had ie gezegd dat ie het zelf wilde zeggen. Wanda onderbreekt haar en zegt dat ze heel impulsief is. Je hoort wat en je reageert. Maar als ik hoor welke mensen ga ik daar toch niet anders tegen hun doen zegt Mexx. Volgens Kim was ze net ook al van alles aan het vertellen. Er is door andere van alles gehoord benadrukt Wanda en dat is volgens haar gevaarlijk. Leila hoort bij die andere groep. Het zijn nu een beetje 2 groepen geworden maar onze groep is sterker. Wij hebben meer stemmen, het enige wat we moeten doen is die groep zo onwetend mogelijk laten. Dat wij geen plan hebben. Maar als wij dingen gaan roepen waar Leila bij zit weet iedereen het. Volgens Mexx heeft Zoë gesproken waar Leila bij stond. Volgens Kim is Zoë een vliegend iets die andere mensen niet serieus nemen. We hebben gewoon haar stem nodig. Als je teveel gaat zeggen gooi je je eigen glazen in benadrukt Kim. Mexx antwoordt dat iedereen al naar haar toe kwam. Het boeit me niet dat mensen op mij gaan, dat is het spel. Maar ik vind het gewoon verschrikkelijk dat mensen zeggen Mexx en Tommy. Dat vind ik prima, dat is het spel. Maar ga dan niet als ik echt verdriet heb mij komen troosten doelend op Jeffrey. Hij is volgens Wanda diegene die het verzonnen heeft en Mexx vind dat echt vies. Hoe vaak heb ik al gezegd dat hij de grootste teringlijer van het huis is reageert Wanda op haar beurt. En ik vind het ook vies dat Berend gezegd heeft dat ik eruit moet omdat ik geen geld binnen zou hebben gehaald gaat Mexx verder. Als je me naar huis wilt prima maar zeg het dan eerlijk je moet naar huis want je bent een sterke speler. Maar niet omdat ik geen geld zou binnen hebben gehaald.

Kim merkt op dat zij en Marciano Mexx nu best goed kennen. Jij bent iemand die laat merken als er wat aan de hand is en dat doe je nu ook. En dat is wat we niet wilde. Mexx vraagt zich af wie er allemaal van weten. Marciano zei alleen hij en jij en Zoë ook… Dat komt volgens Kim weer door Kenzy, die heeft het tegen iedereen verteld. Ze zat hier te vertellen dat er 16 stemmen op Mexx zouden zijn gaat Wanda verder. Ik ben toen gaan tellen en dat kunnen er helemaal geen 16 zijn. Toen ben ik ook het hele plan gaan bedenken voor ons allemaal voegt Kim eraan toe. Ik heb stemmen lopen ronselen om je maar te redden. Ik vind het ook niet leuk dat ik het niet eerder heb gezegd. Maar het is wel de reden omdat jij toch wat harder praat dan de bedoeling was. Volgens Wanda is Mexx te eerlijk en te makkelijk te lezen. Ik vind het gewoon heel erg dat jullie het wisten reageert Mexx. Marciano wist het al een week he. Ik vind het super maar de volgende keer moet je dat niet zo doen. Ik heb nu het gevoel dat de ik de mensen waarvan ik dacht te vertrouwen nu niet meer kan vertrouwen. Ik had het wel stil kunnen houden maar ik reageer nu zoveel omdat die het weet, en die, en die, en die. De dames praten nog even verder maar de lucht lijkt voor nu weer geklaard…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter