Home » Gert-Jan hoopt dat Madeleine geen manager wordt, ze is niet stabiel

Gert-Jan hoopt dat Madeleine geen manager wordt, ze is niet stabiel

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Jeffrey en Eunice een gesprek hebben gehad over de manager van de maand zitten Gert-Jan en Janet er ook samen over te praten. Janet heeft wil zichzelf ook beschikbaar stellen en Gert-Jan hoopt dat ze wint.

Ik hoop absoluut niet dat Madeleine het wordt zegt Gert-Jan. Met alle respect voor haar maar zij is niet stabiel. Ze begint bij het minste of geringste te huilen. Janet is het ermee eens, ze waait met alle winden mee. Ze heeft ook geen eigen lijn gaat Gert-Jan verder. Geen eigen mening en ik ben heel bang dat zij het wel gaat worden. Dan zullen we haar gewoon moeten bijstaan merkt Janet op. Ja zegt Gert-Jan maar zij laat zich eerder door Martin sturen. Dat moeten we juist niet hebben antwoordt Janet op haar beurt. Nee zegt Gert-Jan maar hij denkt wel dat de groep zich daar tegen zal keren. Ik denk dat de groep op een gegeven moment wel gaat zeggen Martin hou je bek eens dicht. Mijn steun heb je volledig, ik word liever later manager. Ik heb het gevoel dat ik er langer in kan zitten en dat het nog niet mijn tijd is.

Gert-Jan vertelt daarna waarom hij manager zou willen worden. Het is volgens hem niet om Martin dwars te zitten maar niet om hem de kans te geven nog eens de baas te spelen. Wat voor mij ook belangrijk is, is dat ik heel transparant wil zijn. Ik mis dat bij Martin en hij heeft voor zichzelf ook boodschappen besteld en dat heb ik niet kunnen controleren. Gert-Jan laat nogmaals weten dat hij Janet volledig steunt. Ik hoop dat je standvastig erin bent en zorgt dat Martin niet diegene is die alles gaat bepalen. Janet gaat dat zeker niet doen. Gert-Jan hoopt echt dat ze het word, Madeleine staat gewoon niet sterk in haar schoenen en dat heb ik bij jou niet. Daarna gaat Janet met Eunice in gesprek over haar campagne om manager te worden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter