Home » De promotieposters voor de managers zijn binnen en Nadir is blij met Jeffrey zijn aanpak

De promotieposters voor de managers zijn binnen en Nadir is blij met Jeffrey zijn aanpak

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey ging vandaag helemaal los tegenover Martin. Jeffrey vind dat Martin niets waard is en maar wat l*lt. Over deze aanvaring wordt nog veel gesproken in de groep, ook na de teleurstellende afloop van de verdienopdracht.

Madeleine en Wanda hebben het er ook over. Madeleine wilde eigenlijk vragen of hij ook zo in de buitenwereld doet maar dat heeft ze maar niet gedaan. Wanda is het er helemaal mee eens, zo praat je toch niet? Doe effe normaal joh! Ik denk ook dat dit bij Martin heel veel doet voegt Madeleine eraan toe. Wanda vindt het heel ongemakkelijk allemaal en Madeleine stelt voor om goed op Martin te letten want dit gaat veel met hem doen. Kim die erbij staat vindt het ook zielig voor Martin. Ik ben gewoon bang om in het openbaar Martin te steunen gaat Madeleine verder. Wanda snapt precies wat ze bedoeld, ik had hetzelfde geeft ze toe.

Verder wordt er ook al rekening gehouden dat de deelnemers weinig verdiend hebben met de verdienopdracht van vandaag. Zuinig zijn en alles wat over blijft goed over nadenken wat er nog van te maken valt. Isaac vindt dat dit goed overlegt moet worden. Wellicht moet er over de grote van de porties gedacht worden. Er is er voor de kandidaat managers Janet en Madeleine een leuk pakketje gekomen. De promotieposters zijn binnen en krijgen een mooi plekje in de loods. Morgen moeten Madeleine en Janet een speech houden om hun plannen bekend te maken.

Nadir spreekt ook nog even met Jeffrey. Respect hoe je dat gedaan hebt zegt Nadir, ik denk dat meerdere mensen er zo over denken. Hij kwam ook ineens naar mij op zoek terwijl hij dat nooit doet. Ik denk dat hij gewoon steun zoekt. Jeffrey zegt dat hij er gewoon met een getuigen wil praten met Martin. Zolang hij deze houding houdt zijn we uitgel*l. Maar niet met deze houding. Nadir denkt dat Jeffrey wel geuit heeft wat de meeste denken maar niet durven te zeggen. Ik ga niet voor andere praten benadrukt Jeffrey.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter