Home » Gert-Jan heeft een kritisch gesprek over Madeleine haar manager plannen

Gert-Jan heeft een kritisch gesprek over Madeleine haar manager plannen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de speeches van de verkiesbare managers. Besluiten Madeleine en Gert-Jan met zijn tweeën even te praten. De twee kunnen de laatste tijd niet zo goed met elkaar overweg. Ze bespreken de situatie en wat hun nou precies dwars zit.

Gert-Jan zegt dat hij zijn mond had moeten houden. Ik heb niets gedaan reageert Madeleine. Ik had met Martin een gesprek, iets persoonlijks. En dit was voor mij wel een druppel wat jij zei tegen mij, dat geheimzinnige. Dat was de druppel voor mij dat ik even brak en een persoonlijk iets had. Die volgorde moet je zien. Martin is de manager, daar kan ik niets aan doen. Ik moest het met hem bespreken. Volgens Gert-Jan had Madeleine ook kunnen vragen wat hij nou precies bedoelde. Aan tafel zei je dat je dat niet wilde antwoordt Madeleine. Je wilde dat buiten de loods doen. Je zei onthoud mijn chips en ik vertel het je buiten de loods. Je zei iets van ik weet 100% waarmee hij bezig is en hij aan het doen is. Ik vind het geheimzinnig gedoe waar iedereen bij zat. Dat deed jij ook over de lippenbalsem die er gejat is merkt Gert-Jan op. Madeleine ontkent dat, ik ga gewoon geen namen noemen. Ik pak dat op mijn eigen manier aan. Gert-Jan vindt dat op zijn beurt dan ook weer geheimzinnig. Het is van mij gejat, dus ik doe dat op mijn eigen manier gaat Madeleine verder. Als ik wat verder ben doe ik dat in het openbaar. Gert-Jan begint dan over afgelopen avond, we gingen klaverjassen. Jasper is heel gehaaid op zijn potlood, ik had hem geleend en toen zei hij dat hij hem terug wilde. Toen gingen jullie nog en ik zei je moet het potlood teruggeven aan Jasper. Je had gelijk weerwoord en ik kreeg niet de ruimte om een vraag bij je neer te leggen. Je zegt in je speech dat je altijd luistert maar dat idee had ik gisteren niet. Het punt was dat Jasper wist dat hij het potloodje van jou terug zou krijgen. Iedereen heeft dat potloodje doorgegeven en nu is deze kwijt. Ben je dan echt iemand die naar mensen luistert of omdat het mooi klinkt in een speech. Nee ik luister naar mensen benadrukt Madeleine. Ik heb het potloodje aan Bern gegeven. Maar ik hoef geen potloodjes meer. Het gaat mij niet om het potloodje gaat Gert-Jan verder maar je geeft aan dat je een luisterend oor biedt. En ik had dat gevoel niet. Madeleine antwoordt dat ze toen nog geen manager was, nu ook niet. Ik wil je niet op punten pakken. Ik ben ook kritisch op Janet, want als ze op recyclen gaat stem ik niet op haar. Ik hoop dat als ik ooit manager wordt mensen naar mij toe komen en niet achter mijn rug om. De opmerking over Martin is een issue geworden wat niet had gemoeten. Ik heb nu geleerd dat niet meer te doen. Madeleine geeft toe dat ze af en toe door ratelt. Als ik manager ben moet ik daar op letten dat het niet gebeurd. Ik ben niet naar Martin toe te gaan, ik had een breekpunt. En die opmerking was de druppel. Het kwam toe ter sprake omdat het over geheimzinnigheid en sfeer ging. Gert-Jan weet dat dat niet de reden was maar dat het een issue werd is niet zo handig. De twee besluiten het er dan bij te laten, ze vonden het fijn met elkaar gesproken te hebben.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3]

Laat een reactie achter