Home » Ruben neemt afstand van Djedi en denkt na over een vertrek in oktober

Ruben neemt afstand van Djedi en denkt na over een vertrek in oktober

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ruben en Madeleine hebben afgelopen avond een gesprek gehad over Djedi. Ruben heeft al dagen het gevoel dat Djedi afstand neemt en hij weet niet hoe dat komt. Hij zit hier erg mee maar inmiddels is daar iets van verandering in gekomen.

Op de slaapkamer hebben de twee het over Djedi. Ruben zegt dat hij zich enorm schuldig voelt over zijn aanmelding voor het programma en hij misschien iemand zijn plek heeft ingenomen. Volgens Madeleine moet hij zo niet denken. Ruben vertelt verder dat het ook een mooie kans is. En dat hij veel leert, alleen een paard ruikt wel zijn stal als hij terug aan het lopen is. Denk je niet dat je hier nog veel kunt leren vraagt Madeleine dan. Ruben antwoordt dat hij veel geleerd heeft, ik denk dat deze plek mij niet veel dingen meer kan leren. Ben je al naar de toekomst aan het kijken vraagt Madeleine, als je een vriendinnetje krijgt? Ruben laat weten van wel, ik wil wel, ik wil wel dat als ik een vriendin krijg dat de laatste wordt. Ik hoef niet meer rond te neuzen.

Dan begint Ruben over Djedi, ik heb ook wel van haar geleerd. Ik schiet gelijk weer in een rol waarvan ik denk dat ik verantwoordelijk ben over een ander. Misschien bedoeld Djedi niets verkeerds, alleen merk ik afstand. En misschien heb ik die afstand gecreëerd omdat ik zo diepgaand ben. Het is niet eerlijk om terug te verwachten maar dat doe ik wel. Dat krijg je nu ook niet van haar antwoordt Madeleine. Misschien heb je wel gelijk dat ze  bezig is met een spel. Nu leert ze andere kennen in het begin waren jullie samen. Je kan ook haar basis zijn he, zo kun je het ook zien. Ze is niet eerlijk, dat vind ik jammer reageert Ruben. Het kan ook zo zijn dat ze juist verliefd op mij is en daarom afstand neemt. Dat kan ook zegt Madeleine en dat kan ze hier niet zeggen omdat alles opgenomen wordt. Ja zegt Ruben, vandaag heb ik gesprek gehad met haar en toen had ik ook het gevoel je bent niet eerlijk met mij geweest. Ik neem de conclusie hieruit dat ik niet mee voor je ga zorgen en zie als een van de andere. En ik hier gewoon voor mijzelf ga zitten. Daardoor heb ik vandaag zo’n fijn gevoel gehad.

Ik moet hier gewoon voor mijzelf zijn gaat Ruben verder, dat was ik niet de eerste paar weken. Toen was ik er voor Djedi. En nu ik merk dat ik voor mijzelf zit ga ik doordenken waarvoor ik hier zit en dan denk ik toch dat ik niet… Madeleine begrijpt hem wel, je moet waken niet ongelukkig te worden. Volg je hart, je kunt natuurlijk ook meer met anderen omgaan. Ruben antwoordt dat dat een soort van ja en nee. Aansluiting met leeftijdsgenoten mis ik een beetje. Dit is eigenlijk Alicia en zij wil geen diepe connectie als ze niet zeker weet of ik blijf. Nu heb ik het gevoel enorm het gevoel gemotiveerd te zijn om thuis wat te doen. En nu, door de sleur van de dag weer motivatie verlies. Je gaat nu toch niet beslissen vraagt Madeleine. Nee antwoordt Ruben, ik ga nog even nadenken. Mijn mijlpaal is mijn verjaardag maar als het beter gaat blijf ik nog. Alleen ik zit nu te twijfelen, moet ik die mijlpaal zetten een dag voor mijn verjaardag. Dat is 7 oktober vraagt Madeleine. Ja laat Ruben weten maar waar moet ik die mijlpaal zetten. Madeleine merkt op dat toen Ruben zei toen hij  binnen kwam je met je verjaardag weg zou gaan. Dan misschien een dag voor je verjaardag. Daarna volgt er een livestream onderbreking en zijn de twee niet meer te volgen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3]

Laat een reactie achter