Home » Martin voelt zich onzeker door Jeffrey en denkt aan een vertrek

Martin voelt zich onzeker door Jeffrey en denkt aan een vertrek

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er een beauty avond in een jaar van je leven. Voornamelijk de vrouwen gingen los met maskertjes. De mannen hadden ook een beauty pakket maar speelde voornamelijk spelletjes. Tijdens deze avond waren er verschillende gesprekken. Waaronder Martin, hij lijkt niet lekker in zijn vel te zitten na de aanvaring met Jeffrey...

Martin ligt op zijn bed, Alicia en Madeleine zijn bij hem. Martin laat weten dat hij er geen zin meer heeft en er heel erg mee zit. Dan moet je juist niet weggaan antwoordt Alicia. Dan moet je zorgen dat de stoorzender eruit is. Het is toch zonde dat jij je tijd laat verpesten door één persoon, doelend op Jeffrey. Wat als ik een stoorzender wordt op een gegeven moment reageert Martin. We gaan een spel spelen, hij speelt het spel, ik ben geen manager meer en hij stuurt mij weg. Dan is het een beloning voor zijn gedrag. Dan heeft hij voordeel gehaald uit die hele situatie. Ik denk niet dat mensen zo stupid zijn om hem erin te sturen zegt Alicia. Martin is daar niet over uit en Alicia zou het zonde vinden als Martin nu zou gaan om de eer aan zichzelf te houden. En hij gaat, of helemaal niet en dan ben jij er niet meer.

Vervolgens volgt er een livestream onderbreking. Rupert en Moraima komen ook even bij Martin, ze proberen hem moed in te praten en laten hem weten dat hij zich niet te druk moet maken en ze op hen kunnen rekenen. Alicia denkt dat iedereen de instelling heeft om een leuke tijd te hebben. En als ze moeten gaan dat zo is. Madeline merkt op dat er een paar tussen zitten die de boel verzieken, die moeten weg als het lukt. Alicia denkt uiteindelijk wel dat mensen dingen gaan realiseren. Iedereen laat nu zijn ware aard zien. Ik denk dat dat volgende maand ook nog is en daarna blijft het hetzelfde.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter