Home » Gert-Jan en Nadir vinden het fantastisch als Martin vertrekt, alleen maar beter voor de groep

Gert-Jan en Nadir vinden het fantastisch als Martin vertrekt, alleen maar beter voor de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gert-Jan en Nadir zaten afgelopen avond te praten, de twee bespreken vrijwel elke avond informatie door die ze horen. De twee hadden het vooral over Martin, die zijn 24 uur heeft aangevraagd.

Ik heb wel iets wat ik je wil vertellen begint Gert-Jan. Maar ik wil wel dat je het voor je houdt. Er gaat morgen iemand vrijwillig naar huis. Die heeft zijn 24 uur aangevraagd, Martin. Dat weet je zeker vraagt Nadir, van wie weet je dat? Gert-Jan laat weten dat hij het zeker weet. Ik kwam net bij Alicia en die was helemaal aan het huilen, drie mensen weten het. Ik zei al dat het toneelspel was. Hij heeft het vanavond aangevraagd. Alicia was dus helemaal aan het huilen en was bij hem geweest. Ze kwam weer huilend terug en ik vroeg wat is er. En toen kwam Martin ook de kamer binnen en hij zei ik maak geen grapjes over deze dingen. Als hij niet gaat, heeft hij een groot probleem die hem vertrouwen. Nadir twijfelt of het echt gaat gebeuren en vraagt hoe laat hij het heeft ingediend. Volgens Gert-Jan is dat om 19:00 uur geweest. Eerst zien dan geloven benadrukt Nadir. Gert-Jan is het daarmee eens, die meiden waren aan het huilen boven met hem. Het gaat om het gedoe met Jeffrey. Daarna heeft Martin aan Alicia en Babette gezegd dat hij zijn 24 uur zou indienen en na het gesprek met Jeffrey zou hij het weer intrekken. Toen ging Alicia met hem praten en toen kwam ze dus huilend terug dat hij het echt ging doen. Ik heb wel gezegd dat het ook toneelspel kan zijn. Nadir zou er niet van opkijken. Gert-Jan denkt dat als Martin het doet het fantastisch zou zijn. Dat zou goed voor de groep zijn. Doet hij het niet heeft hij een probleem die hem wel vertrouwen. Hij wordt door een paar mensen nog niet uitgekotst. Nadir zou het niets verbazen als hij het niet doet, dan staan de camera’s weer op hem, krijgt hij weer aandacht. Ook deze morgen gaat het kort over een mogelijk vertrek van Martin, net na de verdienopdracht. Jeffrey laat aan Nadir en Gert-Jan weten dat hij denkt dat Martin blijft. Maar verzekerd wel dat hij er vol tegen hem ingaat… Tot op heden heeft Martin nog niets laten weten over zijn 24 uur aanvraag. Uiteraard houden we het in de gaten en komen erop terug.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Trudy 30 september 2022 - 12:02

Vind echt zielig,hij wordt echt slecht weggezet en geloof niet dat het toneelspel is maar dat het echt zijn ware aard is
Stoor me meer aan dat gescheld iedere keer ,snap niet dat daar wat van wordt gezegd ,al die K woorden

Beantwoord

Laat een reactie achter