Home » Martin heeft zijn 24 uur aangevraagd en heeft een gesprek met Jeffrey over hun aanvaring

Martin heeft zijn 24 uur aangevraagd en heeft een gesprek met Jeffrey over hun aanvaring

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Martin heeft een flinke aanvaring met Jeffrey gehad. Dit heeft bij Martin nogal wat gedaan, zo dacht hij zelfs na om zijn 24 uur aan te vragen en een jaar van je leven te verlaten. Zojuist hebben de Jeffrey en Martin een gesprek gehad over deze aanvaring.

Martin zit samen met Jeffrey en Isaac buiten. Martin zou graag willen weten van Jeffrey waar die emotie vandaan komt. Die heb je zelf aangezet antwoordt Jeffrey. Jij deed de badkamerdeur dicht en mij een opsluitend gevoel gaf terwijl ik mijn tanden stond te poetsen. Het is het gebaar wat je maakt, leg mij maar even uit. Ik hoef jou niks uit te leggen. Volgens Martin is dat Jeffrey zijn opvatting. Ik pakte jou en publiek omdat ik die roddels en dat schijnheilige gedoe ook zat was gaat Jeffrey verder. Ik hoop dat dat nu doorbroken is. Kom naar mij toe, directe vraag direct antwoord. Ik heb het zo gedaan, is het verstandig? Weet ik niet. Heb ik er spijt van? Weet ik niet want het is al gebeurd. Is het allemaal zo slecht bedoeld als dat het mijn bek uitkomt? Dan denk ik dat je gewoon naar de inhoud moet luisteren. Zo slecht was het allemaal niet voegt hij eraan toe. Soms moet het wel eens een keer, dit heb ik ook wel eens met mijn beste vriend. Soms moet het exploderen om elkaar beter te leren kennen.

Martin vertelt daarna dat hij al zijn woorden onthouden heeft, elk woord. Je zegt je bent niks, je kan niks… Dat komt voort uit wat? Ik deed de deur dicht uit respect naar jou zodat andere mensen het niet zouden horen. Dat is uit respect van jou en niet van gozer nu moet je naar mij luisteren. Wat jij ervan denkt en hoe ik het doe is kennelijk een hele andere manier van denken. Ik heb altijd aan jou kant gestaan en goed over je gepraat. Het is geen act, ik ben buiten net zo als hier. Jij kent mij niet. Om dan dat soort dingen in de groep te zeggen… Vervolgens is er een livestream onderbreking. Jeffrey geeft toe dat hij nooit woorden had moeten gebruiken over heel Nederland. Weet je waarom ik het storend vond gaat Martin verder. Omdat jij constant zit te geinen, te f*cken, zulke opmerkingen maakt. Ook naar mij en ik kan erom lachen. Maar als ik het dan terug doe of iemand anders kun je dat vaak niet hebben. Dat vind ik dan moeilijk dat je mij daarop afrekent. Als jij dat zo ziet reageert Jeffrey. Ik zie tegen anderen ik zei dit en jij flipte hem helemaal. Ik wist niet waarom je flipte. Volgens Jeffrey had hij moeten zeggen dat het om een grapje ging en dat is niet gebeurd. Als je dat had gezegd dan stond ik voor l*l terwijl ik aan het flippen was. Je laat het ook maar door sudderen. Je komt binnen vraagt wat er is en gooit de deur dicht. Je had ook kunnen zeggen het was een grapje. Ik hoef mij niet te verantwoorden, als dat mijn reactie is dan is dat mijn reactie. Je had hem al kunnen tackelen, het is een grapje, klaar.

Martin merkt op dat Jeffrey eigenlijk doelt op een miscommunicatie. Volledig zegt Jeffrey en Martin vraagt af of de woorden die hij eruit gooit puur om het even zo was. Je kan niks, je doet niks, je wilt niks om daar op terug te komen gaat Jeffrey verder. Er liggen daar waar je hebt gelegen nog kussens, die zijn nog altijd niet opgeruimd. Je stelt regels op, je moet je er ook aan houden. Je moet zelf het goede voorbeeld geven met alles wat je doet. Wil je wel een goede manager zijn, het goede voorbeeld geven, de regels naleven? Je moet zelf het voorbeeld geven wil de rest volgen. Ik zie dat je niets doet en dat geeft het gevoel dat je het niet kunt. Dat is vanuit mij gezien. Daar komen die woorden vandaan en wat de rest ervan vind interesseert mij niet. Dit is wat ik ervan vind. Jij ziet niet wat ik allemaal doe concludeert Martin. Blijkbaar niet antwoordt Jeffrey. Dat is duidelijk gaat Martin verder. Je focust je meer op de oppervlakte dan de andere dingen. Het was je goed recht om je mening te geven, ik bleef kalm. Je ging wel even iets te ver. In bepaalde woorden wel ja geeft Jeffrey toe. Martin zegt dat als hij dit buiten had gedaan hij voor een rechtszaak zou staan. Dat is hoe ik erin sta en een emotioneel persoon ben. Volgens Jeffrey had hij het niet gewonnen. Martin wil daar verder niet op ingaan. Er ontstaat een discussie en Isaac merkt op dat ze elkaar met opmerkingen voeden. Jullie hebben allebei een ander beeld. We moeten kijken hoe we normaal om kunnen gaan en elkaar in waarden laten.

Martin zegt dat het stukje in waarde laten te ver ging. Daar heb je mij pijn in gedaan. Je mag je mening hebben. Maar ik schrok ervan en veel anderen ook. Maar het stukje waarvan je zelf aangaf dat je dat niet had moeten zeggen neem ik je kwalijk. Ik zou dat nooit bij jou doen. Maar toen jij de beurt kreeg kwam er toch slappe hap uit merkt Jeffrey op zijn beurt op. Wil je dat ik en publiek alles op ga noemen vraagt Martin. Dat zeg ik niet antwoordt Jeffrey maar ga niet over een broodje pindakaas, waar wij om hebben gelachen… Dan ken jij mij niet. Daarna gaat het over de opmerking die Martin gemaakt heeft over het bietsen. Je had met mij echt kunnen lachen, je had alles kunnen krijgen zegt Jeffrey. Maar dat maakt niet uit. Volgens Martin snapt Jeffrey het niet. Het had ook een op een gekund. Jeffrey doet het niet meer zonder getuigen, alles wordt gedraaid.

Martin geeft uiteindelijk toe dat hij daadwerkelijk zijn 24 uur heeft aangevraagd. Die kan je wel terugtrekken antwoordt Jeffrey, dat slaat nergens op. Ik sta tegen pesten legt Martin uit, voor mij is alles wat er gebeurd is, niet perse dat, pestgedrag. Volgens Jeffrey was het 0 intentie om te pesten. In mijn beleving dus wel zegt Martin. Geef je dan niet te snel op vraagt Jeffrey vervolgens. Ik geef nooit snel op antwoordt Martin en Jeffrey vraagt zichzelf af waarom hij niet eerst langs komt voor een gesprek voor hij zijn 24 uur indient. Martin laat weten dat hij er geen behoefte aan had. Jeffrey vraagt dat als hij voor een bedrijf werkt en het niet gaat zoals hij wil hij gelijk naar de volgende gaat. Martin antwoordt dat hij het eerst afmaakt waar hij mee bezig was. Nou kom op dan zegt Jeffrey, omdat het mis gaat moet je maar stoppen? Martin denkt niet dat het dat is, het gaat verder dan dat. Het is gewoon persoonlijk. Jeffrey benadrukt dat het niet zo had gehoeven. Isaac sluit het gesprek af. Respecteer elkaars normen en waarden. Martin bedankt Jeffrey voor het gesprek. De twee lijken elkaar wel te begrijpen, maar voor hoelang?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

Laat een reactie achter