Home » Martin roept zijn mededeelnemers bij elkaar voor een mededeling

Martin roept zijn mededeelnemers bij elkaar voor een mededeling

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Martin roept de groep bij elkaar, er is namelijk een mededeling via de computer binnengekomen. Zodra iedereen staat zegt hij dat er morgen vanaf 20:00 tot 23:00 uur muziek is. Tot 17:00 uur vandaag maar iedereen één verzoeknummer indienen. Denk er even over na en kom dan één voor één bij mij langs. Berend besluit zijn liedje te verkopen, iets wat via de volgende boodschappen betaald kan worden. Maar of het hem gaat lukken? Gert-Jan heeft ondertussen een idee bedacht. Hij wil tijdens de muziekavond alles aan elkaar praten. Als hij een playlist heeft kan hij de deelnemers bijvoorbeeld vragen waarom hij of zij het liedje heeft aangevraagd. Martin vindt het een leuk idee, hij besluit het door te mailen aan de productie. Het is even afwachten wat ze ervan vinden.

Martin heeft over zijn 24 uur nog niet veel losgelaten. Sasha vraagt wel hoe het nu gaat sinds gisteren. Laat je niet zomaar wegsturen zegt ze. Het ging wel wat dieper dan dat antwoordt Martin. Maar ik heb net een goed gesprek gehad dusseh… All good. Maar of hij er nog en publiek op terugkomt is even afwachten…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

jhm van den Broek 3 oktober 2022 - 14:08

ben benieuwd

Beantwoord

Laat een reactie achter