Home » Madeleine raakt in paniek, Gert-Jan organiseert een talkshow en Martin laat zijn formaat zien

Madeleine raakt in paniek, Gert-Jan organiseert een talkshow en Martin laat zijn formaat zien

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren werd duidelijk dat Madeleine de nieuwe manager in een jaar van je leven geworden is. Voor de maand oktober mag zij van alles regelen voor haar mededeelnemers. Afgelopen avond had ze al meteen wat te regelen namelijk de persoonlijke boodschappen verdelen. En dat was zo makkelijk nog niet want alle mailtjes waren verdwenen. Dus kon ze moeilijk achterhalen wie nou wat had besteld. Madeleine schoot lichtelijk in paniek, riep Martin erbij maar gelukkig kreeg ze uiteindelijk alsnog de boodschappenlijsten via de mail toegestuurd. Ook heeft de nieuwe manager potloden besteld voor de groep als verrassing. Alles werd boven voor het kantoor is verdeeld om alles overzichtelijk te houden. Als iedereen zijn boodschappen heeft is iedereen zeer opgewekt. Zo worden er pannenkoeken gebakken, een wijntje of drankje gedronken en wordt er gerookt.

Verder heeft Gert-Jan een “talkshow” gehouden in de loods. Zijn tafelgasten waren Martin, Madeleine en Kenzy. Gert-Jan ondervroeg hen over allerlei gebeurtenissen. Madeleine wordt onder andere bevraagd naar haar nieuwe plannen. Zo wil ze onder andere sport en spel dagen organiseren, komt er een ideeën bus. Meer consequent zijn, de kookclub en voedingsteam wordt gereorganiseerd. Het toiletpapier gaat gewoon weer terug naar de toiletten. Maar ook het wassen moet op de schop zo mag een kamer per dag wassen. Een aantal deelnemers gaan laat naar bed, daar ontstaan nog pikante gesprekken. Zo laat Martin op navraag van een aantal dames weten hoe groot zijn geslachtsdeel is…

Inmiddels zijn de deelnemers weer wakker. Esther is niet met haar beste been uit bed gestapt wat voor irritaties tussen Wendy en haar zorgt. Verder is het wachten op de nieuwe plannen van Madeleine die ze vandaag uitgebreid zal uitleggen en invoeren. Wordt vervolgd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter