Home » Nadir zit er helemaal doorheen, de neppe mensen doen hem twijfelen of hij nog wel wil

Nadir zit er helemaal doorheen, de neppe mensen doen hem twijfelen of hij nog wel wil

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag zijn de deelnemers voornamelijk druk met het doorgeven van de boodschappen. Madeleine schrijft alles op papier en voert het in op de computer.  Maar of ze het op tijd voor elkaar krijgt? Verder is Nadir wat gepikeerd door zijn zwembroek die verdwenen is en het is zelfs zo erg dat zijn stemming nog slechter van wordt…

Ik zit gewoon niet lekker in mijn vel man begint Nadir tegen Gert-Jan. Probeer je niet gek te laten maken adviseert Gert-Jan op zijn beurt. Ik weet het gewoon niet gaat Nadir verder, dit staat los van dit hoor. Ik weet niet of ik het gewoon allemaal nog wel wil. Ik kan uiteraard geen beslissing voor jou maken zegt Gert-Jan. Nadir zucht en zegt ik weet niet of dit mijn spel is. Of dit bij mijn persoonlijkheid past en of ik dit kan. Ja ik kan het wel maar het gaat zo buiten mijn principes om. Als ik nu al moeite heb met hoe nep mensen kunnen zijn, laat staan in de toekomst als je met weinig mensen over bent. Ik weet niet of ik ervoor gemaakt ben, ben ik de persoon wel voor dit? Voor jullie zou het alleen maar goed zijn voor jullie, een persoon minder. Volgens Gert-Jan is dat niet zo maar Nadir zegt dat hij niet moet liegen. Uiteindelijk denk jij ook zo vervolgd hij gepikeerd. Gert-Jan vindt het onzin wat hij nou zegt. Nadir merkt op dat je uiteindelijk toch als enigste over wil blijven. Het is gewoon de f*cking waarheid man. Anders kun jij niet winnen, zo gaat het spel. Dat is niet nu antwoordt Gert-Jan. Niet als er 32 staat en jij bent weg. Maar als het zo voelt moet je weggaan. Als dat is wat je voelt. Het is complete onzin wat je nu zegt, echt waar.

Gert-Jan staat vervolgens op Nadir trapt kwaad een krukje om en Isaac komt erbij staan. Nadir vertelt dat hij zich f*cked up voelt. Die nepheid hier man! Isaac snapt het wel en Nadir laat weten dat hij met zichzelf zit. Ik baal er gewoon van van wat ik om mij heen zie, ik weet niet of ik gemaakt ben voor dit man. Ik snap hem antwoordt Isaac, er zijn er maar een paar die echt zijn. Het is raar maar je speelt een spel. Die nepheid dat is er inderdaad. Mensen zijn niet wie ze zijn. Ik zat de eerste week ook zo te denken hoor benadrukt hij. Wat was je doel hier? Ik wou een leuke tijd hebben antwoordt Nadir. Mijzelf verrijken, de mensen om mij heen beter leren begrijpen, mezelf leren begrijpen. Alles wat je nu zegt ben je jezelf nu aan het ontdekken merkt Isaac op. Ik ben nog niet waar ik wezen wil zegt Nadir. Nog niet antwoordt Isaac maar we zijn hier pas 6 weken. Je bent nu jezelf pas aan het ontdekken. Nadir vraagt zich af hoe hij de nepheid van zich af zet. Isaac laat weten een oor in een oor uit. En ik geef het gewoon aan, sommige dingen hoef ik niet te weten. Ik heb een doorzichtige muur door mij heen gebouwd. En alles wat er doorheen gaat gaat door een filter. Play the game, speel gewoon mee met het spel. Ik pas me gewoon aan, dat doe ik hier heel de tijd. Misschien moet ik het tijd geven merkt Nadir op, Isaac is het er helemaal mee eens. Je bent tegen jezelf bezig maar je moet voor jezelf zijn. Uiteindelijk gaat Nadir even buiten nadenken en doet hij hetzelfde verhaal nog in de slaapkamer. Gaat het hem lukken om zich te herpakken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 2.3]

Laat een reactie achter