Home » Nadir maakt zich zorgen en wil dat een arts naar hem kijkt, anders is hij weg

Nadir maakt zich zorgen en wil dat een arts naar hem kijkt, anders is hij weg

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers een pubquiz gedaan onder leiding van Bern. Het was een gezellige avond waarbij de deelnemers in groepjes de quiz doorlopen hebben. De avond verliep zeer gezellig. Nadir is na zijn verwonding door een boksles nog lang negatief gestemd. Het is waarschijnlijk een kneuzing dus hier zit hij nog wel even aan vast. Ook op deze nieuwe dag zit hij er nog flink mee en loopt te balen. Uiteindelijk gaat hij naar manager Madeleine. En laat weten dat hij nu een arts wil die ernaar kan kijken en een diagnose kan stellen. Madeleine gaat een mailtje sturen en Nadir blijft in het kantoor wachten op reactie. Ik wil gewoon dat er naar gekeken wordt en anders ben ik weg zegt Nadir. Ik heb maar één gezondheid enneh. Ze zullen het wel oppikken antwoordt Madeleine. Daarna vertelt Nadir dat hij zich nu extra zorgen maakt. Vlak voordat ik hierin ging kwamen we erachter dat mijn vader een erfelijke hartafwijking heeft. Ik voel me gewoon raar en ik wil gewoon even een arts gezien hebben. Ik wil gewoon weten wat het is, het voelt raar en ik heb het nog niet gehad. Ik heb nog altijd geen bericht zegt Madeleine terwijl ze in de inbox kijkt. Nadir blijft nog even zitten in de hoop snel een reactie te krijgen van de regie… Wordt vast en zeker vervolgd…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Xanne 14 oktober 2022 - 14:13

Snel naar huis zeurpiet, Drop stelen ribben kneuzen huilen en schelden op en over andere bewoners, Neem Wendy en Wanda mee. en als het even kan Ester

Beantwoord

Laat een reactie achter