Home » Nadir twijfelt weer aan zijn verblijf en gaat maandag zijn 24 uur aanvragen

Nadir twijfelt weer aan zijn verblijf en gaat maandag zijn 24 uur aanvragen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers een pokeravond gehad. Dit was onder leiding van Berend, een groot deel deed mee en dit ging door tot in de late uurtjes. Inmiddels is een nieuwe in een jaar van je leven aangebroken. Er wordt gebokst voor het naderende boksgala en er zijn her en der wat gesprekken. Nadir heeft ook verschillende gesprekken, wederom twijfelt hij aan zijn verblijf.

Nadir loopt een beetje door de loods en gaat uiteindelijk op de bank zitten bij Jan-Willem. Je bent er klaar mee he merkt Jan-Willem op. Ik ben gewoon ongelukkig antwoordt Nadir. Ik weet het niet. Ik heb het niet moeilijk of zo maar ik weet niet of ik hier gelukkig ben, dat is het. Ik zat er net met Gert-Jan ook al over te praten en ik weet gewoon niet wat ik moet doen. Het is nog een hele lange weg reageert Jan-Willem op zijn beurt. Dat weet ik ook wel antwoordt Nadir. Ik heb dit soort momenten vaker en dan denk ik gaat het wel weg of blijft het steeds terugkomen. Daar heb ik het gewoon even moeilijk mee. Ik ken jou gevoel niet he zegt Jan-Willem. Nadir laat weten dat hij soms het gevoel heeft dat als hij wakker wordt geen zin heeft om op te staan. Dat heb ik thuis nooit, dan denk ik is dit wel goed? Ik weet niet of ik dit wel wil zeg maar. Het is een belevenis benadrukt Jan-Willem en Nadir wil er wel plezier uithalen. Maar die momenten komen steeds terug, is het wel goed dat ik zoveel twijfel voegt hij eraan toe. Daarna vraagt hij advies maar Jan-Willem kan daar niet over beslissen. Ik kan niet in jou hoofd kijken.

Nadir zegt uiteindelijk dat hij wel weet wat hij gaat doen. Dat ik maandag hem gewoon indien, dat ik het dan even kan voelen en dan kan ik altijd dinsdag nog intrekken. Ja antwoordt Jan-Willem, it’s your choise. Esther komt er vervolgens ook bij zitten en Nadir vertelt het nog eens. Ik ben hier gewoon niet gelukkig zegt hij. Je hebt ook weinig contact met leeftijdgenoten hier merkt Esther op. Het zijn niet mijn types antwoordt Nadir. Het is gewoon meer hier, of ik niet gewoon liever bij mijn familie ben. Esther vindt dat hij bij zijn gevoel moet blijven, dit is niet de eerste keer. Esther adviseert hem bij zijn gevoel te blijven. Meer kan ik niet zeggen, het is aan jou wat je ermee doet. Het mooie is als je een beslissing neemt heb je altijd 24 uur de tijd. En dan kun je altijd nog zeggen nee ik ga het niet doen. Ik denk dat ik dat ook ga doen antwoordt Nadir. En als je je er goed bij voelt kun je gaan gaat Esther verder, dan heb je er geen spijt van. Vraag het maandag aan en beslis dinsdag wat je wilt. Ja dat vind ik een goede zegt Nadir.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter