Home » Was Kenzy het doel voor eliminatie omdat ze een koppeltje zou vormen met Berend?!

Was Kenzy het doel voor eliminatie omdat ze een koppeltje zou vormen met Berend?!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond, nadat Isaac mede deelde dat hij 100 euro beschikbaar stelt voor de groep hadden Kenzy en Berend een gesprek. Kenzy heeft tijdens de eliminatie een aantal stemmen gehad. Berend weet inmiddels waar deze stemmen mogelijk vandaan komen, het is een bijzondere reden…

Berend en Kenzy gaan even apart zitten. Berend zegt gewoon dat we aan elkaar zouden hangen en doen. Hou je bek antwoordt Kenzy verbaasd. Wauw, nee! Wie was dit? Of mag ik het niet weten vraagt ze verder. Berend zegt dat hij het niet met 100 procent zekerheid kan zeggen. Het is er niet één het zijn er meerdere. Ik heb er ook niet met allemaal erover gesproken. Maar wie was deze persoon dan vraagt Kenzy. Nee zegt Berend, dat ga ik niet zeggen. Oke gaat Kenzy verder, nou ja prima… Realy? What the f*ck is er mis met mensen? Maar hoezo zien ze dit als een probleem dan? Ze zien het niet als een probleem reageert Berend. Misschien is het afgunst, jalozie. Ik weet het niet. Jasper zit inmiddels ook bij de twee en vraagt waarom ze op jou gaan? Kenzy laat weten dat ze net te horen heeft gekregen waarom. Mogelijk benadrukt Berend. Ik word gezien als een koppel met Berend gaat Kenzy verder. Jasper kijkt haar verbaasd aan en Berend zegt omdat we het heel gezellig hebben. Jasper antwoordt dat hij die even niet aan zag komen. Ik ook niet lacht Kenzy, ze richt zich op Berend en vraagt wat zijn tweestrijd nu is. Dat wil ik nu even niet beantwoorden laat Berend weten. Ik weet gewoon niet hoe serieus ik dit moet oppakken. Is het uit onze groep vraagt Kenzy door. Ligt eraan wie er in onze groep zitten antwoordt Berend. Dan denk ik aan Jeffrey, Kim, Jasper, Nadir, Jan-Willem, jou, Babette, Wendy… Het maakt eigenlijk niet zo heel veel uit zegt Berend. Ik vind de gedachte op zich wel grappig. Maar dat iemand dat dan zo in de gaten houdt, dan heb ik wel zoiets van oke waarvoor is dat nodig? Ik zie dat zelf niet echt zo. Je mag hier ook echt niets meer met iemand doen merkt Kenzy op. Bedankt voor het vertellen, gekke situatie wel. Daarom dacht ik een beetje afstand vertelt Berend, Kenzy vindt dat prima. Berend weet het gewoon niet en wat hij ervan moet denken. Misschien is de gedachtegang ze gaat veel met hem om laten we op haar stemmen zegt Kenzy op haar beurt. We hadden natuurlijk ook die gedachtegang bij Djedi merkt Berend op. Maar ik vind dat dat niet van toepassing is. Zou het wel zo zijn we zitten nog steeds met ons eigen doel hier zo. Ik zou nooit weggaan voor een ander. Ik snap die logische redenatie niet helemaal. Volgens Kenzy zouden ze zich er zwaar in vergissen. Misschien is het een plaagstootje merkt Berend op. Ik weet ook niet of het waar is. Ik vind het gewoon lastig, mag je helemaal niets meer dan? Kenzy vindt dat ook, mag je dan niet meer normaal met elkaar omgaan? Dat doen Kim D en Jeff toch ook. Berend vraagt zichzelf af of ze dan echt zo’n signaal afgeven. Kenzy vindt het bullsh*t, we hebben het gewoon gezellig. Het is toch altijd zo, met sommige mensen kun je het beter vinden dan andere mensen. In het normale leven is het net zo! Het is gewoon lastig geeft Berend toe, over heel veel dingen kan ik super zelfverzekerd zijn maar dit soort situaties liggen bij mij super gevoelig. Ik heb daar gewoon slechte ervaringen mee, ook vanuit vriendschap. Dat er dan wat opbloeit en stukgaat. Dat zou ik niet willen. Kenzy laat weten dat ze daar niet helemaal mee bezig is, gewoon vriendschappelijk.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter