Home » Kenzy en Wanda stappen uit de voedingsclub

Kenzy en Wanda stappen uit de voedingsclub

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kenzy en Wanda zitten buiten met Martin te praten over de voedingsclub. De dames bestellen de boodschappen voor de groep. Maar met die functie zijn de twee een beetje klaar. Dit komt mede door de ruzie tussen Wanda en Madeleine en over hoe ze bepaalde dingen regelt. Martin besluit manager Madeleine erbij te halen om dit bespreekbaar te maken.

Als Madeleine zit neemt Wanda het woord. Ze zegt dat de verdienopdracht van vandaag vrij onverwachts kwam. We hebben dan geld en moeten ook eten hebben. Mijn kijk hierop is dat ik vind dat de groep het nu maar uit moet zoeken. Daarvoor is te kort tijd, er moet snel eten komen. Ik zou tot en met maandag eten willen regelen maar dan wil ik het niet meer doen. Ik sluit met daar met veel moeite bij aan voegt Kenzy eraan toe. Daarna wil ik er ook niets meer over horen. Als mensen moeite hebben met de hoeveelheid wil ik er niets mee te maken hebben. Het is dan aan jou en andere mensen benadrukt ze. Oke zegt Madeleine is goed. Kenzy wil weten wat het dagbudget dan wordt, is dat gewoon 120 tot en met maandag? Madeleine laat weten dat ze daar nog over na moet denken. Ze zat zelf namelijk aan 100 per dag te denken. Kenzy denkt dat het zakgeld extra moet blijven. En 120 euro per dag als basis voeding moet houden. Madeleine wil echt een buffer aanhouden. Als er meer dan 1000 euro is pas kijken hoe en wat met zakgeld merkt Kenzy verder nog op. De dames kletsen nog even door over het budget wat het beste zou zijn. Madeleine gaat op advies van Martin ook praten met anderen en gaat later laten weten wat het budget wordt. Hij benadrukt wel dat Madeleine nog aan het leren is. Ja zegt Madeleine, ik ben sowieso aan het leren maar dat doet iedereen. Dat klopt wel antwoordt Wanda, er zijn dingen gezegd die pijn doen bij een ander. En uit jezelf heb je niet gezegd van joh meiden het spijt me. Je hebt geklaagd over ons dat hebben we van meerdere gehoord. Kenzy vindt het hypocriet dat ze naar het kantoor moest komen omdat Madeleine gehoord had dat ze over haar geroddeld had maar vervolgens hoor ik weer dat jij achter mijn rug over mij praat. Daar hou ik niet van, dat is hypocriet. Ja antwoordt Madeleine, dat kan dat je er zo over denkt. Ik heb geen zin meer om me te verdedigen, dat heeft geen nut. Ik zie heel veel dingen in ja. Ik heb het niet handig aangepakt, tegen jou moet ik sorry zeggen. Ik weet niet wat ik nog meer moet zeggen. Sorry was voldoende, maar dat is nu te laat antwoordt Kenzy. Maar vanaf maandag trekken we onze handen ervan af.

Madeleine gaat daarna naar het kantoor en spreekt met Marciano en Jeffrey over wat er gebeurd is. Ze vraagt de mannen ook advies over het juiste dagbudget. Uiteindelijk besluit Madeleine voor 100 euro per dag te gaan verspreid over 5 dagen. Dan wil ze 100 euro aan verzorgingsproducten reserveren en heeft ze nog 400 euro over. Jeffrey vindt het wel apart dat Kenzy en Wanda het maar twee dagen willen doen. Voor twee dagen boodschappen doen of vijf dagen maakt dan ook niet veel uit. Madeleine gaat vervolgens naar de dames toe. Zouden jullie voor vijf dagen een menu willen maken? Tot en met woensdag met 100 euro per dag? De dames gaan hiermee akkoord. Samen met Madeleine gaan ze vervolgens naar het kantoor om alvast boodschappen klaar te zetten mochten ze de verdienopdracht halen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

1 Reactie

Nick 20 oktober 2022 - 19:47

Hoop dat die twee er z.s.m. uit gaan en vooral Wanda met d’r getetter!
Trouwens ook bloedirritant dat Martin en Mexx nu op de livestream in bed liggen en geheime boodschappen aan elkaar doorgeven. Dit is tegen de spelregels en wat mij betreft tijd voor een gele kaart zodat ze eens gaan beseffen dat ze zich aan bepaalde regels dienen te houden!

Beantwoord

Laat een reactie achter