Home » Madeleine gaat vragen of ze naar een andere kamer mag verhuizen

Madeleine gaat vragen of ze naar een andere kamer mag verhuizen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadir en Madeleine zitten kort even te praten over Wanda en Kenzy. Madeleine is helemaal klaar met Wanda sinds de eerdere ruzie die ze hebben gehad. Komt nog bij dat ze vandaag een kleine aanvaring gehad hebben.

Madeleine laat weten dat ze van Wanda en Kenzy de wind van voren heeft gehad. Die eerste (Wanda) moet echt op passen voegt ze eraan toe. Uit mijn kamer, die andere trouwens ook hoor. Die lag mij toch al niet. Nadir laat op zijn beurt weten dat ze nog nooit een lang gesprek met Wanda gevoerd heeft. Ze is heel vies bezig hoor maar dat weet je al. Ja antwoordt Madeleine, ik ging alleen maar vragen of de mosterd bij de boerenkool hoorde. En doen kreeg ik ja bla bla bla bla. Jullie praten ook niet echt meer he merkt Nadir op. Kan je niet mailen dat je naar een andere kamer kan? Zodat dat voor jou misschien prettiger is. Dat doen ze denk ik niet antwoordt Madeleine. Volgens Nadir kan ze het altijd proberen. Dat je het emotioneel echt niet trekt wat deels ook echt zo is. Ik moet eerlijk zeggen dat die anderen wel aardig tegen mij doen zegt Madeleine. Die komen gewoon naar mij toe en negeren me niet. Ook naar aanleiding van wat er gebeurd is. Maar die ene (Wanda) dus niet. Ik zou het gewoon lekker negeren adviseert Nadir. Madeleine antwoordt dat dat gewoon haar karakter is. Nadir benadrukt dat heel veel mensen hun, Wanda en Kenzy ook weg willen hebben. Ik hoop dat het snel gebeurd ook. Madeleine laat weten dat ze straks wel verder zullen praten. Er zitten allemaal mensen te kijken en sommigen kunnen ook liplezen. Jij bent wel een van de mensen die ik echt wel mag. Je bent ook altijd aardig, je helpt waar je kan. Zo zijn er meerderen en ik begin dat nu wel te zien. Je hebt mij ook nooit iets gedaan antwoordt Nadir. Ik snap dat ik in het middelpunt staan omdat ik manager ben gaat Madeleine verder. Maar ik maak één stapje naar rechts en dan… Ik doe toch waar ik lekker zin in heb weetje. Het gaat toch nergens over, over dat gezeik waar ik het net over had. Ik ga het wel vragen of ik van kamer mag wisselen maar ik denk niet dat het mag.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter