Home » Nadir denkt dat als Imadiddin manager wordt het een chaos en een valse boel

Nadir denkt dat als Imadiddin manager wordt het een chaos en een valse boel

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. De zaterdag is rustig gestart. Er wordt wat gesport, Madeleine voert wat boodschappen in op de computer. Zo krijgen de mannen speciaal poeder voor na het sporten. Verder hebben Berend en Nadir een gesprek over Imadiddin.

Imadiddin heeft namelijk het plan om zich verkiesbaar te stellen als nieuwe manager van de maand. Als hij het wordt dan wordt het hier een oneerlijke boel merkt Nadir op. Dan wordt het chaos, dan wordt het vals. Dan krijg je hier een systeem en een beleid waar iedereen zich niet goed bij gaat voelen. Daar ben ik van overtuigd. De hele dynamiek en de groep gaat veranderen als hij manager wordt voegt hij eraan toe. En ik ben bang dat het hem nog gaat lukken ook. Volgens Berend zat hij ook bij het groepje van 13. Dat klopt antwoordt Nadir, ik weet zeker dat hij ook op Jeffrey heeft gestemd. Ze roepen het ook. Zelfs bepaalde mensen bij Jeffrey op de kamer hebben op hem gestemd zoals Moraima, Leila ook, die laat zich mee praten. Het is niet zo moeilijk om te bepalen wie dat zijn. Met die management verkiezing vind ik het jammer dat Esther alleen wil zodat ze een poster krijgt. Dan kom je in mijn optiek niet gemotiveerd over. Maar ik heb haar wel gezegd dat als het alleen daarom gaat ze mijn stem niet krijgt.  Liever zij dan Imadiddin en Berend is het daar ook mee eens. Maar ik zou nooit op Imadiddin stemmen benadrukt Nadir. Dus als deze twee opties blijven wordt het sowieso Esther voor mij. De ene versta je niet merkt Berend op en de andere die hoort je niet. Ik ben benieuwd wie de andere twee kandidaten zijn. Berend laat weten dat hij zelf nog twijfelt. Ik heb altijd voorgenomen het later te doen. Volgens Nadir moet hij zijn gevoel volgen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter