Home » De deelnemers krijgen een massagestoel, een lekker diner en Alicia kreeg bezoek bij het hek?!

De deelnemers krijgen een massagestoel, een lekker diner en Alicia kreeg bezoek bij het hek?!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zondag is vrij rustig verlopen in een jaar van je leven. Er zijn wel wat dingen gebeurd. De deelnemers hebben weer spellen gespeeld onder leiding van Bern en Sasha. Maar ook zou de vriend van Alicia aan het hek hebben gestaan. Dit is buiten beeld geweest, de stream werd op dat moment onderbroken en er waren bladeren zien. Zodra deelnemers over de gebeurtenissen spraken werd het beeld onderbroken. Zo heeft Erik het over de twee, dat ze al een half jaar een relatie zouden hebben. Rupert en Gert-Jan hebben het over Alicia die buiten zit maar niet alleen.

Verder is de eclectische massagestoel in de loods gearriveerd. Deze hebben de deelnemers eerder bij elkaar gebokst tijdens een verdienopdracht. Verder worden de eettafels nog mooi gemaakt, de deelnemers krijgen namelijk een Thais diner. Ook dit hebben ze met een verdienopdracht bij elkaar verdient. Inmiddels wordt er volop van genoten. Wat gaat deze avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter