Home » Alicia blijft toch in een jaar van je leven en Madeleine maakt een speech

Alicia blijft toch in een jaar van je leven en Madeleine maakt een speech

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Alicia zou haar 24 uur hebben aangevraagd nadat ze gisteren bezoek kreeg van haar vriend. Hij zou, buiten beeld, een opmerking gemaakt hebben over hun relatie. Alicia zou gisteren haar 24 uur al hebben aangevraagd. Vanmorgen controleerde ze dit ook nog bij Madeleine of ze dit doorgemaild had naar de regie. Inmiddels is de dag ver verstreken en het lijkt erop dat Alicia toch niet naar huis gaat. Janet gaat met koekjes rond en komt ook langs Gert-Jan en Alicia. Als ze weer weg is staat Gert-Jan zijn koekje al snel af omdat hij het zo “lekker” vindt. Ik ga hier niet weg zegt Alicia dan. Goed zo antwoordt Gert-Jan, en daar sta je zelf 100 procent achter? Ja antwoordt Alicia en volgend jaar… Wordt het alleen maar mooier vult Gert-Jan in. Geloof mij, als je dat aan kunt kun je echt heel veel dingen aan. Verder zien we Alicia niet veel meer op de livestream, het lijkt er dus op dat ze (voorlopig) blijft in een jaar van je leven.

Madeleine is druk bezig in het kantoor, ze heeft wat basis boodschappen besteld omdat er eerder vandaag geld verdiend is tijdens een verdienopdracht. Dit heeft ze met behulp van het voedingsteam gedaan die uit Wendy en Rupert bestaat. Later is de manager bezig met een speech voor morgen, dan is de laatste weekvergadering onder haar leiding. In de speech geeft Madeleine haar fouten toe en hoe ze haar tijd heeft ervaren als manager. Ook zou ze willen dat de groep elkaar meer respect zou zijn. Ook geeft ze in de speech toe dat  ze zonder overleg vitamines en mineralen besteld heeft voor iedereen. Zodat iedereen wat beter in zijn energie aangevuld wordt. Isaac vindt het puur maar zou de bestelling nog niet doorzetten. Breng het dat je het voor de groep wilt doen en niet dat het al besteld is. Dat is beter benadrukt hij. Madeleine gaat dat nog aanpassen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

1 Reactie

Andrea 1 november 2022 - 11:37

Laat die troela lekker naar huis gaan. Voeg niks toe aan de groep met haar chagrijnige kop. Opzouten aub

Beantwoord

Laat een reactie achter