Home » Alicia zou haar 24 uur hebben aangevraagd nadat ze bezoek kreeg van haar vriend

Alicia zou haar 24 uur hebben aangevraagd nadat ze bezoek kreeg van haar vriend

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren kreeg Alicia bezoek aan het hek van haar vriend. Dit is niet in beeld gekomen, de livestream werd onderbroken. De vriend van Alicia zou wat geroepen hebben over hun relatie blijkt uit de gesprekken van deelnemers. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven en vandaag wordt er wederom veel over Alicia gesproken. Ze zou namelijk haar 24 uur hebben aangevraagd.

Gert-Jan vraagt aan Alicia of ze wel zeker weet dat het is aangevraagd. Weet ik niet antwoordt Alicia op haar beurt. Gert-Jan denkt dat ze dat nog wel even moet controleren dat het niet vergeten is. Dat is wel een goede eigenlijk antwoordt Alicia en Gert-Jan benadrukt dat hij haar niet weg wil hebben. Ik bedoel het voor jou. Alicia gaat uiteindelijk naar Madeleine. Ze vraagt aan haar of die 24 uur aanvraag vast staat. Ik heb het gemaild antwoordt Madeleine, ik heb er nog geen antwoord op omdat het weekend was.  Dan zou die vandaag binnenkomen toch merkt Alicia op, kun je me dat laten weten. Ja meteen beloofd Madeleine op haar beurt.

Later vraagt Esther of Alicia haar 24 uur aan heeft gevraagd. Ja antwoordt Gert-Jan en Esther vraagt omdat haar vriend jaloers is? Gert-Jan zegt dat we dat niet weten. Esther laat net voordat de livestream van beeld verandert dat ze bewust niet naar die gebeurtenis geluisterd heeft. Verder verloopt de ochtend nog redelijk rustig. We zien enkele deelnemers bezig met de mysterieuze plank challenge en zijn er her en der wat gesprekken over van alles en nog wat.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter