Home » Kim huilt, ze wil weten hoe het met haar zus is

Kim huilt, ze wil weten hoe het met haar zus is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Voor de verdienopdracht waar zoveel mogelijk deelnemers tegelijkertijd in één auto moesten zitten had Kim een gesprek in de keuken. Ze zit de laatste dagen niet zo lekker in haar vel. In de keuken legt ze uit waar dat door komt.

Jeffrey gaat bij Kim staan en vraagt of ze al iets beter is. Nou weet ik niet helemaal antwoordt Kim. Ik zit niet helemaal lekker in mijn vel. Hoe kan dat vraagt Jeffrey, Kim wordt emotioneel, ik moet als maar janken snikt ze. Wat is er dan vraagt Jeffrey terwijl hij troostend een arm om haar heen slaat. Kan ik wat voor je doen vraagt hij. Nee dank je antwoordt Kim huilend. Ik zit gewoon echt heel k*t in mijn vel gewoon, ik weet niet. Ik heb net alles opgeschreven maar ik voel me gewoon zo ontzettend k*t. Het is mijn zus, dingen die ze gezegd heeft. Wij zijn echt één en ze heeft gezegd dat ze echt in een gat valt als ik weg zou zijn. Ik dacht dat komt wel goed maar ze zei ook als je twee maanden weg bent dat ze het echt zwaar zou vinden. Ik zit hier voor haar nu al zo lang en ik heb nu een beetje een schuldgevoel. Ik zou graag willen weten hoe het met haar gaat. Of het wel goed met haar gaat. En dan wordt er hier gezegd ze gaat wel door maar jullie kennen haar niet. Ze heeft ook gezegd dat ze elke avond huilend in bed heeft gelegen toen duidelijk werd dat ik hierin ging. Zo is zij ook gewoon, ik ken haar door en door. Volgens Jeffrey moet ze er ook mee leren leven, ook al klinkt dat hard. Als jij over een half jaar dood neervalt of met een auto ongeluk, dan moet zij ook uiteindelijk door. Je bent niet dood, ze kan elke dag naar je kijken voegt hij eraan toe. Dus ik denk dat dit wel een mooie kans voor haar is om ermee om te leren gaan. Dat is ook zo antwoordt Kim en Jeffrey merkt op dat het misschien zelfs juist heel goed met haar gaat. Kim zou het gewoon heel graag weten, ik zou graag een mailtje sturen om te weten of het goed met haar gaat. Ik hoef niet haar te horen maar gewoon of ze oke is. Jasper die erbij is komen staan laat weten dat als het echt niet oke zou zijn ze het echt wel te horen krijgt. Nee antwoordt Kim, als zij zich rot voelt thuis krijg ik dat niet te horen. Ik wil gewoon weten of zij zich oke voelt benadrukt ze. Als zij niet oke in haar vel zit weet ik niet of ik hier ook wel wil blijven. Jeffrey vraagt zich af of het niet net zoals bij een relatie is. De eerste maand is ook altijd super k*t… Je moet ook wel een beetje van het positieve uitgaan. Dat probeer ik gaat Kim verder, maar ik blijf er gewoon in hangen. En ik ben ook nog eens ongesteld. Jeffrey geeft haar nog een knuffel en zegt dat het echt wel goed komt. Jasper grapt dat het maar 300 dagen is. Ik heb gewoon een k*t moment vertelt Kim. Het is alles bij elkaar, ze is ook bijna jarig en haar woorden, het zit allemaal in mijn hoofd. Ik wil ook niet opgeven maar wil gewoon graag weten hoe het met haar gaat. Madeleine en Jeffrey laten weten dat ze dat snel los moet laten, dat krijg je echt niet te weten. Je moet van het goede uitgaan. Kim lijkt het daar niet helemaal eens mee te zijn. Als het goed gaat dan word ik wat rustiger en als het niet goed gaat dan ben ik weg. Kim D benadrukt dat haar moeder haar zus wel in de gaten houd en als het echt niet goed zou zijn ze Kim er wel uit zouden halen. Ja antwoordt Kim, we gaan het allemaal wel zien. Ik weet het niet… Het komt goed Kim zegt Jeffrey, kom op!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Laat een reactie achter