Home » Kim D denkt dat Jeffrey misschien een beetje verliefd op haar is

Kim D denkt dat Jeffrey misschien een beetje verliefd op haar is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey en Kim D hebben ruzie met elkaar, dit omdat Kim D bij Rupert en Imadiddin op bed heeft gelegen. Dit schoot bij Jeffrey in het verkeerde keelgat. Uiteindelijk gaat Isaac praten met Kim D over de situatie. Kim D weet misschien wel een oorzaak waarom hij zo deed.

Hij is nu wel weer relaxt begint Isaac en Kim D voegt eraan toe dat de muur nu afgebrokkeld is maar hij deze wel weer gaat opbouwen. Ik heb hem nooit pijn willen doen benadrukt Kim D. Dat ziet hij ook wel antwoordt Isaac en Kim D vertelt wat Jeffrey nog meer zei. Hij wil gewoon weer normaal doen en ik vroeg wat kan dan niet. Knuffelen op bed vindt hij niet normaal. Het is nu gebeurt zegt Isaac, nu weten jullie beiden van oke tot daar en niet verder. En probeer gewoon maten te blijven, elkaar scherp te houden. Als je die kant op gaat, is het even een andere draai. Daar is Kim D het mee eens, ik ga hem wel missen zo dicht bij mij. Maar er moet nu meer afstand komen. Als dit de manier is, dan is dit maar de manier zegt Isaac op zijn beurt. Heb respect voor elkaar, geef elkaar daar de ruimte in maar blijf normaal met elkaar doen. Jullie hebben een goede klik, ook gewoon vriendschappelijk. Door jou is hij ook gaan ontbijten en andere gekke dingen gaan doen. Kim D snapt alleen niet hoe ver hij terug wil naar normaal en tot waar dat is. Volgens Isaac moet hij dat maar bepalen. Ik denk dan toch dat hij een beetje verliefd is dan of zo geeft Kim D vervolgens toe. Dat kan antwoordt Isaac, misschien vindt hij dat een beetje eng en uit hij het zo. Geef het de ruimte en de tijd. Je komt hier ook niet om elkaar heen. Als het te dichtbij komt wil ik ook niet te dichtbij komen gaat Kim D verder. Hij vindt dat knuffelen ook niets maar iedereen doet dat hier. Hij wordt dan misschien ook iets minder het mannetje. Juist zegt Isaac, hij is ook een haantje en uiteindelijk ga je dan toch zijn veren eraf halen als hij zo gezien wordt. Geef hem gewoon de tijd. Kim D geeft Isaac een knuffel en bedankt hem… Zou Jeffrey gevoelens hebben voor Kim D?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4]

Laat een reactie achter