Home » Mirthe is helemaal klaar met Martin, hij laat aan iedereen zijn piemel zien

Mirthe is helemaal klaar met Martin, hij laat aan iedereen zijn piemel zien

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het vertrek van Nadir en de Nachtwacht opdracht houden de deelnemers een grote schoonmaak. Er zijn verschillende gesprekken gaande. Zo hebben Mirthe en Jasper het over Martin. Mirthe is helemaal klaar met hem.

Wanneer gaat Martin weg vraagt Mirthe zich met een zucht af. Ik ben helemaal klaar met hem. Hoezo vraagt Jasper met een lach. Vies ventje gaat Mirthe verder, hij laat aan iedereen zijn piemel zien. Dat kan toch niet. Er zijn zoveel dingen die irritant zijn aan hem. Hij wil altijd in het middelpunt staan. Gisteren heeft hij mij ook belachelijk gemaakt met opmerkingen. Over dat ik daar zat in mijn eentje bij het schilderij. Ik kan het niet uitleggen maar je merkt aan hoe hij dat zei… Heel de tijd en ben je al verder gekomen? En vertel eens, en weet je het al… Je kent elke centimeter he? Wie was er net ook het hardste aan het schreeuwen dat ie het wist? Hij. En wie wou geen high five geven? Hij. Hij kan er gewoon niet tegen… Dat jij de show stal voegt Jasper eraan toe. Dat denken meerdere gaat Mirthe verder, het zijn meerdere die het zien. Ik ben zo klaar met die vent, wat een neppe vent! Volgens Jasper is dat al de hele tijd zo. Hij is zo theatraal klaagt Mirthe door. Ik ging hem eerst nog goedpraten, iedereen was klaar met hem. Ik hoor totaal niets nieuws reageert Jasper. Dit is wat ik al vanaf dag twee roep. Echt een acteur of zo antwoordt Mirthe. Hij moet gewoon opflikkeren. Ik wil hem echt weg stemmen. Volgens Jasper moet ze dan eerst winnen, jezelf eerst kandidaat stellen. Mirthe vraagt zich af wat een Isaac en Marciano met zo’n mogool doet, volgens Jasper is het gewoon mee praten. Mocht hij een eliminatie halen dat zij niet het doel zijn. Ik negeer gewoon alles benadrukt hij. Iedereen haat hem dus als hij een eliminatie wint dan heeft ie genoeg anderen om nog weg te stemmen merkt Mirthe op. Jasper denkt dat hij nooit die kans gaat krijgen. Ik weet niet wat hij heeft gaat Mirthe verder. Iets van borderline of zo, hij is niet goed in de kop. Het is gewoon alles bij elkaar, hij steelt ook nog eten elke ochtend. Hij pakt dan twee havermout. Sorry ik moest het gewoon even kwijt eindigt Mirthe.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter