Home » Nadir kondigt definitief zijn vertrek aan tijdens de weekvergadering

Nadir kondigt definitief zijn vertrek aan tijdens de weekvergadering

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers worden bij elkaar geroepen door manager Jeffrey. Het is tijd om wat zaken te bespreken tijdens de weekvergadering. Ook Nadir heeft een belangrijke mededeling.

Zodra iedereen zit neemt Jeffrey het woord. Voor mij hoeft het allemaal niet heel lang te duren begint hij. We hebben leuke dagen gehad. Tussen 16:00 en 19:00 uur komen de nieuwe boodschappen binnen voor tot en met vrijdag. Ik heb ook wat ruimer ingekocht zodat we meer in huis hebben. Ook wil hij een overzicht over de naderende evenementen. Om 14:00 uur gaan we even knallen met zijn allen met een schoonmaak. Dan geeft hij het woord aan Erik. Erik vertelt dat bij de cocktailmiddag alcohol in zijn drankje is gekomen. Dat mag ik niet hebben van medische noodzaak. Ik ben daar ontdaan van geweest en ik hoop dat jullie in het vervolg er extra aandacht naar uit kan gaan. Mijn gezondheid staat op het spel. Martin heeft er alle begrip voor maar de opmerkingen die hij plaatste met name dat hij gedrogeerd zou zijn niet respectvol zijn. Erik biedt hier zijn excuses voor aan, het was mijn emotie op dat moment. We gaan er alles aan doen dat het niet gebeurd zegt Jeffrey.

Nadir krijgt het woord, sommigen weten het al. Ik heb mijn 24 uur ingediend en niet meer in te trekken. Ik ben hier al langere tijd niet meer gelukkig. Ik ben niet meer mijzelf, ik ben een ander persoon. Ik creëer een negatieve sfeer en dat wil ik voor mijzelf niet maar ook niet voor de groep. Vanuit daar denk ik dat het beste is om naar buiten te gaan. Ik wil iedereen bedanken voor een leuke tijd. Ik heb van iedereen geleerd, bedankt voor ieder. Ik heb er lang over nagedacht maar dit is wel het beste. De groep klapt en Jeffrey geeft het woord aan Isaac. Isaac wil dat de houtblokken naar één plek verhuizen. Ik denk dat we op het randje komen zodat we een overzicht hebben. Ik wil ook een keer de kachel goed te stoken om te kijken hoeveel warmte er vanaf komt. De hottub is stuk, er is een lekkage. De manager heeft hier een mail voor uit gedaan zodat er naar gekeken kan worden. Ik denk dat deze nu even buiten gebruik moet worden gesteld totdat er naar gekeken is. Ook heeft hij nog iets over het eten bewaren in de koelkast. Het stapelt zich snel op, geef het eten weg als je het niet lust en vraag dan of je iets anders mag pakken. Berend merkt op dat er wel iets van verwarming is, die kunnen we misschien ook voor de loods gebruiken. Volgens Isaac zit dat een beetje in de pijpleiding. Er moet even gekeken worden welke verwarming er nou wel of niet werkt. Jeffrey gaat vragen hoe het precies met de verwarming in de slaapkamers zit. Sasha begint over een karaoke avond die ze mogelijk gaan organiseren. Ook wil ze wat voor kerst gaan doen, zoals een kerststukje maken. Kenzy wil weer een tweede editie doen van het boksgala. Vanaf december wordt er dan getraind en na twee maanden de wedstrijd. Bern begint over het brei gerei wat hij beschikbaar heeft gesteld, er wordt al wat gemaakt. Het wol gaat wel hard dus Jeffrey gaat ook kijken wat dat eventueel kost. Jan-Willem begint over ballen en een net wat er eventueel aangekocht kan worden. Jeffrey antwoordt dat er even gekeken moet worden budget technisch gezien. Babette vraagt naar een kas update maar volgens Jeffrey hoeft dat niet. Er is genoeg benadrukt hij. Het is aan mij om te zorgen dat alles uitkomt. Wanda begint over het sinterklaas, ze heeft er nog niets over gehoord. De datum 27 november is goedgekeurd maar wacht nog even af met betrekking tot knutselspullen. Mexx begint over het spel wat ze met Wanda heeft georganiseerd. Er werd her en der vals gespeeld dus diegene met de minste punten krijgen lolly’s. Gert-Jan en Madeleine krijgen ze. Janet wil morgen na de lunch verder gaan met de kerstboom. Daarna zit de vergadering erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter